1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel 3 Günde 3 Kez Ameliyat Geçirdi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 3 Günde 3 Kez Ameliyat Geçirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, son 3 günde 3 farklı ameliyat geçirdi. CHP tarafından yapılan açıklamada, Özel’in yerel seçimlerin ardından planlı bir şekilde ses tellerinden ameliyat olduğu belirtildi. 5 Nisan tarihinde ses tellerinden operasyon geçiren Özel, ardından 7 ve 8 Nisan tarihlerinde ise gözlerinden mercek ameliyatı oldu.

Özgür Özel, ameliyatların başarılı geçmesinin ardından taburcu edildi ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. CHP’nin resmi açıklamasında ise, Genel Başkan Özel’in ameliyatların planlı bir şekilde gerçekleştiği ve şu anda sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Açıklamada, Özel’in ses telleri üzerinde gerçekleşen operasyonun 5 Nisan günü yapıldığı, ardından gözlerindeki mercek ameliyatlarının ise 7 ve 8 Nisan tarihlerinde gerçekleştiği ifade edildi. Ameliyatların başarılı bir şekilde sonuçlandığı ve Özgür Özel’in sağlığının çok iyi olduğu vurgulandı.

CHP Genel Başkanı’nın bir süre dinlenerek iyileşme sürecini tamamlayacağı belirtildi. Özel’in ameliyatlarının başarıyla gerçekleştirilmesi ve sağlık durumunun iyi olması partilileri ve sevenlerini sevindirdi.

Özgür Özel’in 3 günlük süre içerisinde 3 farklı ameliyat geçirmesi, partilileri endişelendirse de başarılı sonuçlanması herkesi sevindirdi. CHP Genel Başkanı’nın sağlığına kavuşması ve ameliyatlar sonrası taburcu edilmesi, partide ve kamuoyunda değerli bir liderin sağlığına verilen önemin bir göstergesi oldu. Ameliyatların planlı bir şekilde gerçekleşmesi ve herhangi bir komplikasyon yaşanmaması da sevindirici bir gelişme olarak kaydedildi.

Özgür Özel’in sağlık durumunun iyi olması ve ameliyatların başarıyla sonuçlanması, parti içerisinde ve kamuoyunda olumlu yankı uyandırdı. Özel’in ameliyat sonrası dinlenmesi ve iyileşme sürecine destek olmak için partililer ve sevenleri tarafından yapılan dualar devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel 3 Günde 3 Kez Ameliyat Geçirdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin