1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP’li Süleyman Soylu’ya Sert Yanıtını Verdi: İşte Detaylar!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP’li Süleyman Soylu’ya Sert Yanıtını Verdi: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında AKP İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında sert açıklamalarda bulundu. Özel, “Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kriminal ve karanlık bakanı” sözleriyle Soylu’yu eleştirdi.

Süleyman Soylu ise sosyal medya hesabından Özel’e yanıt verdi. Soylu, CHP Genel Başkanı’na çirkin ifadelerle seslenerek, “Yaptırdığınız makyaj operasyonları yetmiyor, akıl operasyonu da lazım ancak onun da çaresi yok” dedi. Özel’in önceki başkanı için de aynı iftiraları kullandığını belirten Soylu, “Esas patronunuzdan kurtulabilirseniz, Allah’a şükür biz buradayız. Bu arada cezaevindeki bilumum PKK DHKPC’li kriminal olmayan terörist arkadaşlarınızı da unutmayınız” ifadelerini kullandı.

CHP lideri Özgür Özel tarafından yapılan konuşmada, Cumartesi Anneleri’nin eylemlerine yapılan müdahaleleri eleştirdi. Özel, annelerin toplandığı yerdeki müdahalelerin orantısız olduğunu belirterek, Süleyman Soylu’yu sert bir dille eleştirdi. Özel, Soylu’nun annelere yönelik müdahalesini kınayarak, “Soylu Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kriminal ve karanlık bakanı olarak Cumartesi Annelerine saldırdı” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP’li Süleyman Soylu’ya Sert Yanıtını Verdi: İşte Detaylar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin