1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Amed Sportif Faaliyetleri Kulübü’ne Yardım Sözü Verdi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Amed Sportif Faaliyetleri Kulübü’ne Yardım Sözü Verdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Ekim’de Diyarbakır’da ziyaret ettiği Trendyol 1. Lig ekibi Amed Sportif Faaliyetleri Kulübü’ne destek sözü verdi.

Amed Sportif Faaliyetleri Kulübü Başkanı Aziz Elaldı, Özel’in ziyaretiyle ilgili yaptıkları görüşmenin önemli olduğunu belirtti.

Elaldı, Özel’e altyapı için destek talep ettiklerini söyledi ve “Amedspor, Türkiye’nin barış, demokrasi ve özgürlüğe ulaşması için önemli bir rol oynuyor. Özgür Özel, bu anlamda yanımızda olmaya devam ediyor. CHP’nin yerel yönetimlerinden destek istedik. Kadın takımı, engelsiz basketbol takımı, altyapı gibi alanlarda güçlü bir kulübüz” dedi.

Elaldı ayrıca, “Özgür Özel’e, Diyarbakır’da spor akademisi kuracaklarını ve altyapı desteği istediklerini ilettik. Kendisi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşeceklerini ve Türkiye Belediyeler Birliği aracılığıyla ortak çalışmalar yapacaklarını söyledi” şeklinde konuştu.

Ayrıca Elaldı, projeleri arasında büyük bir kompleksin yer aldığını belirterek, burada bölgedeki çocukların spora teşvik edileceğini ve altyapıyı güçlendireceklerini söyledi. Elaldı, bu komplekste spor akademisi kuracaklarını ve kendi okullarını inşa edeceklerini belirterek, gelecekte mezun olan çocukların Amedspor’da yönetimde yer alabileceğini dile getirdi.

Elaldı, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bu çalışmaları konuşmak üzere bir görüşme planlıyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Amed Sportif Faaliyetleri Kulübü’ne Yardım Sözü Verdi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin