1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bodrum’a Seferle Geldi, Limanda İzdiham Yaşandı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bodrum’a Seferle Geldi, Limanda İzdiham Yaşandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla ve Aydın’da düzenlenen açılışlara katıldı. Özel, Didim ilçesinden Bodrum’a feribot ile sefer yaparak geldi. Bodrum Limanı’nda denizci şapkasıyla karaya çıkan Özel, ilçe sakinleri tarafından büyük bir sevgi gösterisiyle karşılandı ve çiçeklerle karşılandı.

Bodrum Limanı’nda Özel’i karşılamak için yaklaşık iki bin kişilik bir kalabalık oluştu. Fotoğraf çektirmek isteyenlerin yoğunluğu nedeniyle büyük bir izdiham yaşandı. Korumalar ve zabıtaların müdahalesiyle kısa süreli arbede yaşandı ve bazı vatandaşlar ile gazeteciler yere düştü. Bu durum nedeniyle Özel, CHP ilçe binasına 30 dakikada yürüyerek ulaşabildi.

Parti binası önünde iktidara karşı sloganlar atıldı ve Özel, rozet takma töreni sonrasında Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’yi ziyaret etti. Toplantı basına kapalı gerçekleşti ve Özel, belediye binasından ayrılırken hatıra fotoğrafları çektirdi. Ardından Ankara’ya dönmek üzere Bodrum’dan ayrıldı.

Aydın ve Muğla arasında deniz otobüsü seferleri de başladı. Kabotaj Bayramı’nda başlayan Bodrum Turgutreis-Aydın Didim arası seferlerin açılışı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Didim ilçesinde gerçekleşti. Açılış törenine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ev sahipliği yaptı. CHP milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ile birçok vatandaş törene katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bodrum’a Seferle Geldi, Limanda İzdiham Yaşandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin