1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için harekete geçiyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için harekete geçiyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında CHP, 101. yılı bir dizi etkinlikle kutlayacak. Parti Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Birinci Meclis’ten başlayarak Anıtkabir’e yürüyecek ve burada düzenlenecek resmi törene katılacak. Ayrıca saat 11.00’de CHP Ankara İl Başkanlığı Ulus Meydanı’nda bulunan Atatürk heykeline çelenk sunacak.

Özel, yürüyüşe CHP milletvekilleri, parti yöneticileri ve belediye başkanlarıyla birlikte katılacak. Yürüyüş öncesinde Birinci Meclis önünde vatandaşlara hitap edecek. Ancak, Cumhurbaşkanlığı resepsiyonuna katılmayacak. 21 Ekim’deki MKYK toplantısının ardından resepsiyonun Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşeceği açıklandı. Bu durum üzerine Özel’in Cumhurbaşkanlığı resepsiyonuna katılmayacağı ifade edildi.

Özel’in Manisa’da kutlamalara devam etmesi planlanıyor. Memleketi Manisa’ya gidecek olan Özel, Fazıl Say ve Serenad Bağcan konserine katılacak. Öte yandan, Çarşamba günü Ankara’da düzenlenecek Emek Büroları Danışma Kurulu toplantısına katılacak. Perşembe akşamı ise Antalya’da yapılacak milletvekili kampına katılmak üzere Gölge Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından düzenlenecek toplantıya iştirak edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için harekete geçiyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin