1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Dumlupınar’da Yaptığı Konuşmada Protokol Tartışması Konuşuldu!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Dumlupınar’da Yaptığı Konuşmada Protokol Tartışması Konuşuldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Dumlupınar halk buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, konuşmasında Atatürk’ün izinden gittiklerini ve Cumhuriyet’in kuruluşunun ve kazanılan zaferlerin önemini vurguladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Dumlupınar’a gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdiklerini belirtti.

Özel, resmi törenlerin programında kendilerine konuşma yapma hakkı verilmediğini ve protokolde geri plana itildiklerini ifade etti. Amasya ziyaretlerinde olduğu gibi Türkiye’nin dört bir yanına giderek halkla buluştuklarını dile getiren Özel, valilerin kendilerinden çekindiğini ve resmi ziyaretlerde protokoldeki yerlerini korumak için baskı yaptıklarını aktardı.

Protokolde ana muhalefet partisi olarak üçüncü sırada yer aldıklarını ve bu durumun kendilerini rahatsız ettiğini belirten Özel, bazı valilerin kendilerini geri plana atarak kendilerini protokolle sınırlamaya çalıştıklarını söyledi. Özel, bu durumu eleştirerek, devlet protokolünün siyasi kaygılara ve baskılara maruz kalmaması gerektiğini vurguladı.

CHP Genel Başkanı, kendilerine yapılan baskıya boyun eğmeyeceklerini ve halkla buluşmalarını sürdüreceklerini belirtti. Ülke çapında gerçekleştirdikleri etkinliklerle halkın sesi olmaya devam edeceklerini ifade etti. Özel, valilerin ve diğer yetkililerin baskılarına rağmen halkın yanında olmaya devam edeceklerini ve demokratik haklarını her platformda savunacaklarını söyledi.

Özel’in yaklaşımı, valiliklerin siyasi baskılara boyun eğmesine karşı çıkarak halkın yanında yer alma ve demokratik hakları savunma kararlılığını ortaya koymaktadır. CHP Genel Başkanı’nın Dumlupınar halk buluşmasındaki konuşması, ülke genelinde demokrasi ve katılımcılık konularında önemli bir mesaj içermektedir. Özel, halkıyla bütünleşme ve demokratik hakları savunma konusundaki kararlı duruşunu bir kez daha vurgulamıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Dumlupınar’da Yaptığı Konuşmada Protokol Tartışması Konuşuldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin