1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Geçinemiyoruz” Diyene Destek Verin, Erken Seçime Zorlayalım, Unuttuklarına Sahip Çıkalım!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Geçinemiyoruz” Diyene Destek Verin, Erken Seçime Zorlayalım, Unuttuklarına Sahip Çıkalım!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çanakkale’de CHP’li İl Belediye Başkanları toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, “Kim ‘geçinemiyoruz’ diyorsa, aldığı maaşa itiraz ediyorsa, ürünü para etmeyip buna itiraz ediyorsa onların yanında olalım. Hep birlikte itirazı yükseltmek, bu iktidarı erken seçime zorlamak, erken seçimden sonra da onların unuttuklarına sahip çıkmak hepimizin görevi” dedi. Özel’in bu açıklamaları, Çanakkale’de düzenlenen CHP İl Belediye Başkanları toplantısında yapıldı. Programın açılış konuşmalarını Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel gerçekleştirdi. Özel, konuşmasında CHP’li belediyelerin pandemi dönemindeki çalışmalarına ve okullardaki su sebili desteğine vurgu yaptı. Ayrıca, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu tarafından açılan kent lokantası projesine de değinen Özel, Türkiye genelinde bu tarz lokantaların sayısını artırmak gerektiğini belirtti.

Özel, konuşmasında işsizlik sorununa da değindi. TÜİK’in açıkladığı rakamlara göre işsizlik oranının gerçekte daha yüksek olduğunu ifade eden Özel, Türkiye’de geniş tabanlı işsizliğin ciddi bir sorun olduğunu vurguladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin zabıta alımı için yapılan başvurulara dikkat çeken Özel, hukuk veya eğitim fakültesi mezunu bazı insanların iş bulamayıp zabıta olarak çalışma yoluna gittiğine dikkat çekti. Özel, Türkiye genelinde işsizlik sorununun çözülmesi için CHP iktidarına duyulan güvenin arttığını söyledi.

Ayrıca Özel, Türkiye genelinde farklı kesimlerden yükselen seslere dikkat çekti. Emekliler, asgari ücretliler, çiftçiler ve esnafın sorunlarına değinen Özel, toplumun geniş kesimlerinden gelen taleplerin dikkate alınması gerektiğini vurguladı. Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek eylemlere de destek vermeye hazır olduklarını belirtti.Özel’in açıklamaları, Türkiye genelinde ekonomik ve sosyal sorunlara dikkat çeken bir çağrı niteliği taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Geçinemiyoruz” Diyene Destek Verin, Erken Seçime Zorlayalım, Unuttuklarına Sahip Çıkalım!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin