1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “İktidar olacağız, Eurovision’a katılacağız!”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “İktidar olacağız, Eurovision’a katılacağız!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yurt gezilerine devam ederek Uşak’ta vatandaşlara seslendi. Ziyaret sırasında Eurovision şarkı yarışmasına Türkiye’nin katılması konusuna da değinen Özel, ”Göreceksiniz, iktidar olacağız, Eurovision’a da katılacağız, onu da kazanacağız. Milli takımı da dünya şampiyonu yapacağız” dedi.

Özel, ülkenin sorunlarının çözümü için müzakere etmenin önemine vurgu yaparken, eğer müzakere sonuç vermezse mücadele edeceklerini söyledi.

”MÜZAKERE İLE SONUÇ ALINMAZSA MÜCADELE…”

CHP lideri Özgür Özel, Uşak’ta yaptığı konuşmada, ülkenin sorunlarını çözmek için müzakere ettiklerini belirterek, “Normalleşme diyoruz, yumuşama falan değil; normali siyasilerin konuşmasıdır. Normal, emekli maaşı düşükse gelin arttıralım demek, asgari ücrete zam yapalım demek, staj mağdurlarının sorununu birlikte çözelim demek, emekli astsubayın ve uzman çavuşun sorununu konuşmak ve müzakere etmek benim görevim. Bunları elbette yapacağım. Ama müzakere ile sonuç alamıyorsak o zaman mücadele edeceğiz. Sokaklar bizimdir, meydanlar bizimdir” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “İktidar olacağız, Eurovision’a katılacağız!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin