1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’daki Bebek Ölümleri İçin Heyet Görevlendirdi – Yenidoğan Çetesinin Ardındaki Skandal Ortaya Çıkıyor!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’daki Bebek Ölümleri İçin Heyet Görevlendirdi – Yenidoğan Çetesinin Ardındaki Skandal Ortaya Çıkıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’daki özel hastanelerde yaşanan bebek ölümlerinin araştırılması için bir heyet görevlendirdi. Genel Başkan Yardımcıları Zeliha Aksaz Şahbaz ve Gamze Taşcıer ile Ankara Milletvekili Aylin Yaman, Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, İstanbul Milletvekilleri Gamze Akkuş İlgezdi, Turan Taşkın Özer, Samsun Milletvekili Murat Çan ve Uşak Milletvekili Ali Karaoba’dan oluşan heyet, olayların tüm gerçeklerinin açığa çıkarılması için çalışmaya başladı.

İstanbul’daki özel hastanelerde yoğun bakım ünitelerine yatırılan 12 bebeğin ihmalden öldüğü iddiasıyla başlatılan soruşturmada 22 tutuklu, 47 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, suç örgütünün lideri olarak Doktor Fırat Sarı’nın ve diğer şüphelilerin suçlamaları yer aldı. Sağlık Bakanlığı Müfettişliğince hazırlanan raporda, ölen bebeklerin hayatını kaybetmesine neden olan tıbbi eksiklikler detaylı bir şekilde açıklandı.

Özel hastanelerde çalışan doktor ve hemşireler arasındaki telefon görüşmelerine de iddianamede yer verildi. Bebek hastaların tedavilerinin usulsüz bir şekilde yapıldığı belirtildi. Ailelerin ifadelerine de yer verilen iddianamede, bebeklerini kaybeden ailelerin yaşadıkları acılar detaylı bir şekilde aktarıldı.

İddianamede, şüphelilerin cezalandırılması talep edilirken, Bu büyük soruşturma hala devam ediyor. Savcı Y.E’nin tehdit edilmesiyle ilgili ayrı bir soruşturma da devam ediyor. Fezlekede yer alan hastaneler ve şirketlerin “malen sorumlu” sayıldığı bilgisi de iddianamede yer aldı. 

Bu önemli haberde, CHP Genel Başkanı ve milletvekillerinin İstanbul’daki olayı detaylı bir şekilde araştırmak için görevlendirilmesi ve soruşturmanın detaylarına dair bilgiler yer alıyor. Önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’daki Bebek Ölümleri İçin Heyet Görevlendirdi – Yenidoğan Çetesinin Ardındaki Skandal Ortaya Çıkıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin