1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel İstanbul’daki Temaslarda!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İstanbul’daki Temaslarda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul’daki ziyaretleri sırasında Tuzla Belediyesi’ne yaptığı ilk ziyarette 1992 yılında kurulan ve 1 yıl sonra Eren Ali Bingöl’ün belediye başkanlığını kazandığı binayı ziyaret etti. Tuzla’da 38 yıldır devam eden koku sorununa çözüm bulmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kanalları temizlemeye başladığını belirterek, sorunun kökten çözüleceğini söyledi. Bingöl’ün okullardaki çocuklara sunduğu desteklerin önemini vurgulayarak, okullarda su sebili konulması kararını övdü ve Bingöl’e destek çağrısında bulundu.

Özel, ziyareti sırasında küçük bir kıza hediye veremezken, doğum günü olan Bingöl’ün adına tablet hediye etme sözü verdi. Ardından Bakırköy Belediyesi’ni ziyaret eden Özel, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, Beyoğlu’nda yaşanan taciz olayı ve Fatih’teki kadın cinayetlerinin üzüntü verici olduğunu ifade etti. İstanbul Sözleşmesi’nin kadınları koruyan bir sözleşme olduğunu belirterek, kadın cinayetlerine dikkat çekti ve sözleşmenin önemine vurgu yaptı.

Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, İstanbul Sözleşmesi’nin Meclis’ten yeniden geçmesi talebinde bulundu. Ayrıca MHP lideri Bahçeli’nin DEM Parti’li vekillerle selamlaşmasını siyasette bir normalleşme olarak gördüğünü belirtti. Özel, siyasette kutuplaşmanın diktatörlere yaradığını ve Türkiye’nin kutuplaşmadan kaçınması gerektiğini vurguladı.

TBMM’nin toplantı yapması talebini olumlu karşılayan Özel, Erdoğan’ın bu oturuma katılması gerektiğini ifade etti. Devlet ciddiyetine yakışır bir bilgilendirme beklediğini belirterek, içeriği tatmin edici bulmazsa bunu milletle paylaşacağını söyledi. Özel, Türkiye’nin önündeki siyasi ve toplumsal sorunlara çözüm bulmak için adalet ve doğruluktan sapmamak gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel İstanbul’daki Temaslarda!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin