1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’de Manisalılarla Buluştu: “Bir Araya Gelmenin Memnuniyetini Dile Getirdi”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’de Manisalılarla Buluştu: “Bir Araya Gelmenin Memnuniyetini Dile Getirdi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özgür Özel, Bayraklı Kulalılar Derneği 12’nci Geleneksel Keşkek Günü etkinliğine İzmir programı kapsamında katıldı. Özel, Manisalılarla buluşmanın memnuniyetini dile getirirken, İzmir’de İzmir kütüğüne kayıtlı kişilerin ardından ikinci yoğunluğun Manisa kütüğünden geldiğini belirtti. Özellikle Bayraklı’da her 4 kişiden birinin Manisa ile bağlantılı olduğunu vurgulayan Özel, Kula’da kurulan fabrikanın tarihi hakkında bilgi verdi.

Özel, Manisa seçimlerinde Kulalıların önemli katkılarından bahsederek, dernekçiliğin özveri gerektiren bir iş olduğunu ve CHP’li belediyelerin dernek temsilcilerine her zaman açık olduklarını ifade etti. Ayrıca buğday fiyatlarına da değinen Özel, buğday üreticilerinin yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Mazot ve gübre gibi girdilerin artmasına rağmen buğday fiyatlarının düşük kalması nedeniyle üreticilerin mağdur olduğunu belirtti.

Konuşmasında halkın sesine kulak verdiklerini vurgulayan Özel, CHP olarak vatandaşların sorunlarıyla ilgilendiklerini ve iktidarı uyaracaklarını ifade etti. Partisinin tek hedefinin iktidar olmak olduğunu belirten Özel, Atatürk’ün partisini yeniden iktidara taşımak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Ayrıca yoksulluğu bitirmek ve ülkeyi ileriye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Etkinlik sırasında Özel’e tablo hediye edilirken, bazı vatandaşlar da işten çıkarılmalarıyla ilgili destek istediler. Ardından keşkek karıldı ve dernek başkanları ile belediye başkanları kısa konuşmalar yaptılar. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ise CHP’nin iktidarına inandıklarını ve birlik beraberlik içinde hareket ettiklerini belirtti.

Sonuç olarak, Özgür Özgür Özel’in Bayraklı Kulalılar Derneği’ndeki etkinlikte yaptığı konuşmalar ve vurguladığı konular, hem bölgedeki hem de ülke genelindeki sorunlara dikkat çekti. CHP’nin iktidar hedeflerine vurgu yaparak, vatandaşların sesi olmayı ve yoksulluğun sona erdirilmesini amaçladıklarını belirtti. Özel’in konuşması etkinliğe katılanların desteğini ve güvenini kazanırken, partisinin geleceğe dair planlarını da ortaya koydu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir’de Manisalılarla Buluştu: “Bir Araya Gelmenin Memnuniyetini Dile Getirdi”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin