1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı Ziyaret Edecek: Detaylar Ortaya Çıktı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı Ziyaret Edecek: Detaylar Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ve eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etmek için Adalet Bakanlığı’na başvuruda bulundu. Özel’in başvurusu sonuç verildi ve ziyaret pazartesi günü saat 11.00’da gerçekleşecek. Edinilen bilgilere göre, Özgür Özel’e ziyareti öncesinde cezaevi girişinde, Selahattin Demirtaş ve Yiğit Bener’in bir araya gelmeden mektuplaşarak ortak yazdıkları “Arafta Düet” romanı hediye edilecek. Çağrı metni, Demirtaş ve Özel görüşmesinin temel konularından biri olacak ve ziyaret sonrasında kamuoyu ile paylaşılacak. Çağrı metninin içeriği ise henüz bilinmiyor.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ise dün Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etmişti.

İsrail’in 7 Ekim 2023’te başlattığı Gazze operasyonunun ardından Lübnan’a yönelik kara harekatına girişmesi, İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik ve bölgesel savaş söylemleri, siyaset kulislerini hareketlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’nin yeni yasama yılı açılışında yaptığı konuşmada, “İsrail’in Gazze’de yürüttüğü soykırım bugünlerde Lübnan’a uzandı. Dün işgal güçleri Lübnan topraklarına karadan girdiğini duyurdu. İsrail’in bir sonraki hedefi Türkiye’dir.” şeklinde açıklamalarda bulundu. Bahçeli de yeni yasama yılı açılışında DEM Parti ile tokalaşarak barışçıl bir dönemi işaret etti. DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları ise Bahçeli’nin tokalaşmasını ve açıklamalarını olumlu bir adım olarak değerlendirdi.

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç.’nin Etimesgutlularla çekileceği proje hakkında olumlu görüşlerini paylaşarak, ilçenin tanıtımı için bu proje daha iyisi olamayacağını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’yı Ziyaret Edecek: Detaylar Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin