1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Soma’yı Ziyaret Edecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Soma’yı Ziyaret Edecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çağdaş Halk Partisi’nin Genel Başkanı olan Özgür Özel, 13 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleşen ve 301 işçinin hayatını kaybettiği acı Soma maden faciasının 10. yıl anma törenleri kapsamında Soma’ya bir ziyaret gerçekleştirecek. Özel’in ziyaretine, CHP Merkez Yürütme Kurulu üyeleri ve çok sayıda CHP’li milletvekili de eşlik edecek.

Soma ziyaretine, CHP’den Belediye Başkanı seçilen Sercan Okur’u ziyaret ederek başlayacak olan Özel ve beraberindeki heyet, daha sonrasında Emin Hıdır Bey Camii’nde gerçekleştirilecek Hatim Duası ve Mevlit programına katılacaklar.

Özel ve CHP heyeti, CHP Soma İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek olan CHP Merkez Yürütme Kurulu toplantısının ardından maden şehitlerini anma yürüyüşüne katılacaklar ve daha sonra Soma Maden Şehitliği’ni ziyaret edecekler.

Maden şehitlerinin ailelerine yönelik olarak akşam yemeği düzenleyecek olan Özel, Soma’daki son programında ise Gündüz Beder Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek Soma Belgeseli gösterimine katılacak.

Özel’in ve beraberindeki CHP heyetinin Soma ziyareti, maden faciasında hayatını kaybeden işçileri bir kez daha anma ve onların ailelerine destek olma amacını taşımaktadır. Törene katılacak olan CHP’li milletvekilleri ve parti üyeleri, acının hala taze olduğu bu önemli günde maden şehitlerini unutmadıklarını göstermeyi amaçlamaktadırlar.

CHP’nin bu ziyareti, Soma halkına ve faciada hayatını kaybedenlerin yakınlarına verilen destek ve dayanışmanın bir göstergesi olarak nitelendirilebilir. Özel’in ve CHP heyetinin Soma’da gerçekleştireceği etkinlikler, acının ve kaybın unutulmadığını ve adalet mücadelesinin sürdürüldüğünü göstermektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Soma’yı Ziyaret Edecek!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin