1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TUSAŞ’a Yapılan Terör Saldırısını Kınadı: “Türkiye’nin Kardeşliği Umudumuzu Köreltmemeli!”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TUSAŞ’a Yapılan Terör Saldırısını Kınadı: “Türkiye’nin Kardeşliği Umudumuzu Köreltmemeli!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yapılan terör saldırısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Özel, terör saldırısının ardından Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirdiği toplantının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Saldırının detaylarını paylaşan Özel, terörün ve kardeşliğin önemine vurgu yaptı.

Özel, terör saldırısında yaşananları aktarırken, konunun tüm yönleriyle açığa kavuşturulmasını talep ettiklerini belirtti. Ayrıca Türkiye’nin kardeşliği ve umuduyla ilgili hiçbir şeyin köreltmeyeceğine dikkat çekti. Özel, terör saldırısına ilişkin yapılan çarpıtmalara da değinerek, Türkiye’nin tam sahipleneceği, demokrasiyi ve birlikte çalışmayı vaat etti.

Ankara’da gerçekleşen terör saldırısının detaylarını da paylaşan Özel, saldırıda 2 saldırganın öldürüldüğünü, 5 kişinin şehit olduğunu ve 22 kişinin yaralandığını açıkladı. Özel, başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileterek, bölgede yaşanan acının üzerine kararlılıkla gidileceğini sözlerine ekledi.

Özel’in açıklamalarıyla birlikte, terör saldırısının ardından siyasi gündemde de hareketlilik yaşandı. Devlet Bahçeli’nin çağrısı ve DEM Parti ile olan tokalaşması, yeni çözüm süreci beklentilerini artırdı. Öcalan’ın rolü ve ülkemizin çıkarları konusunda gelişmeler takip edilmekte.

İsrail’in bölgedeki hareketliliği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının yanı sıra, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in saldırıya ilişkin açıklamaları da dikkat çekti. TUSAŞ terör saldırısının ardından Türkiye’nin iç ve dış politikasında önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TUSAŞ’a Yapılan Terör Saldırısını Kınadı: “Türkiye’nin Kardeşliği Umudumuzu Köreltmemeli!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin