1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Beraberindeki Heyet Anıtkabir’i Ziyaret Etti: İşte Yapılan Önemli Açıklamalar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Beraberindeki Heyet Anıtkabir’i Ziyaret Etti: İşte Yapılan Önemli Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti yöneticileri, büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Özel önderliğindeki heyet, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesine ulaştı.

Heyet daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti. Özel, Anıtkabir Özel Defteri’ne şu cümleleri yazdı: “Aziz Atatürk, Sayın Genel Başkanım, 31 Mart yerel seçimlerinde milletimizin oylarıyla seçilen belediye başkanları, 81 ilimizde emanetinize sahip çıkan il başkanları ve partimizi birlikte yönettiğimiz yöneticilerimizle huzurunuzdayız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk seçimlerinde, kurduğunuz ve bizlere emanet ettiğiniz partimizi, ilkelerinizden sapmadan, gösterdiğiniz rotadan milim şaşmadan birinci parti yaptık. Şimdi iki büyük eserinizden biri olan partimizi iktidar yapmak ve diğer büyük eserin Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için daha çok çalışacağız.

Sayın Genel Başkanım, ülkemizi ve yurttaşlarımızı içinde bulunduğu ekonomik ve demokratik yoksunluklardan kurtarabilmek, tüm yurttaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşayabilmesini temin edebilmek, Cumhuriyetimizin demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti niteliklerini güçlendirmek ve kurduğunuz Cumhuriyetimizi, emanet ettiğiniz gençlerle birlikte yüceltmek için azimle ve kararlılıkla mücadele edeceğiz. Size ve silah arkadaşlarınıza minnetlerimizi sunuyor, tüm şehitlerimizi ve demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş tüm yurttaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun.”

Özel ve beraberindekiler daha sonra İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kabrinin bulunduğu alana geçti. Özel, İnönü’nün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Beraberindeki Heyet Anıtkabir’i Ziyaret Etti: İşte Yapılan Önemli Açıklamalar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin