1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Yarın Beşiktaş Meydanı’nda Teröre Karşı Birlikteyiz!”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Yarın Beşiktaş Meydanı’nda Teröre Karşı Birlikteyiz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da yarın düzenlenecek miting için hazırlıklarını sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yöneticileriyle miting alanında incelemelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da eşlik etti. Mitinge geniş bir katılım beklediklerini belirten Kılıçdaroğlu, “Yarın bu meydanda hep beraber teröre, şiddetin her türlüsüne karşı yaşam hakkını savunacağız. Bu hafta Türkiye’nin dört bir yanı terör saldırılarıyla üzüldü. Ancak terörün bizi sindirme amacına karşı yarın korkmadığımızı göstereceğiz” dedi.

“YAŞAM HAKKINI SAVUNMAK İÇİN MEYDANDA OLACAĞIZ”

Kılıçdaroğlu, yarınki mitingde birlik mesajı vereceklerini belirterek, “Beşiktaş’ta yaşam hakkını savunmak, Türkiye’nin geleceğini kuracak kadroların gücüne güç katmak için on binlerce insanla buluşacağız. İstanbul’a geldim ve hazırlıkları yerinde takip ediyorum. Hepinizi yarın burada yaşam hakkına sahip çıkmaya bekliyoruz,” dedi.

İL BAŞKANI KAFTANCIOĞLU: KORKMUYORUZ, SİNMİYORUZ, YILMIYORUZ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise miting hazırlıklarının İstanbul’un 39 ilçesinde devam ettiğini belirtti. Kaftancıoğlu, “Bugün Beşiktaş Meydanı’nda hazırlıkları incelemek üzere buradayız. Korkmuyoruz, sinmiyoruz, yılmıyoruz. Tüm İstanbulluları Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı Mitingimize davet ediyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Yarın Beşiktaş Meydanı’nda Teröre Karşı Birlikteyiz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin