1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Yenidoğan Çetesinde CHP’li İsim!” açıklamasıyla gündemde

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Yenidoğan Çetesinde CHP’li İsim!” açıklamasıyla gündemde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenidoğan çetesi soruşturması kapsamında CHP Beylikdüzü Meclis üyesi Ahmet Atilla Yılmaz’ın adının geçmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaşanan skandalı sert bir dille eleştirdi. İstanbul’da bebekleri haksız kazanç sağlayarak ölümlerine neden olan çete hakkında hazırlanan iddianamenin, CHP’li bir meclis üyesinin adını içermesi kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.

Özel, “Bu işin içinde, içinde değil, 10 kilometre kenarında bir tane CHP’li varsa onu partide tutan namussuzdur, şerefsizdir” dedi. İddianamede 22’si tutuklu 47 şüpheli hakkında suçlamalar bulunuyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, konuyla ilgili düzenlediği “Eğitim Zirvesi” programında yaptığı konuşmada, ülkede güvenli birçok konunun bulunmadığını vurguladı.

Özgür Özel, “Memlekette çocuk okutuyorsun, güvende değil. Üniversiteye gidiyor, güvende değil. Evleniyor, güvende değil. Maalesef yeni doğuyor, güvende değil. Memlekette güvende olan hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı. Özel, sorumluların bulunması ve gereken adımların atılması gerektiğini belirtti.

İddianamede yer alan detaylara göre, ölen bebeklere yönelik yapılan ihmal ve hatalar büyük bir skandalı ortaya çıkardı. Hemşire ve doktorlar arasında geçen telefon konuşmaları da dehşete düşüren detaylar içeriyordu. Özgür Özel, olayın üzerine titizlikle gitilmesi gerektiğini ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Yenidoğan Çetesinde CHP’li İsim!” açıklamasıyla gündemde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin