1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Çağrı: Buğday Üreticileri İçin Tekirdağ’da Büyük Miting!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Çağrı: Buğday Üreticileri İçin Tekirdağ’da Büyük Miting!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bayraklı Kulalılar Derneği’nin 12. Geleneksel Keşkek Günü programına katıldı. Buğday fiyatlarına tepki gösteren Özel, buğday üreticileri için 14 Haziran’da büyük bir miting düzenleneceğini duyurdu.

Özel, “Buğday üreticisi isyan ediyor. Tekirdağ’da onlarla bir miting yapacağız. Türkiye’ye sesleniyorum. Yalnız değilsiniz. Biz varız, buradayız, sizin için mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

Keşkek Festivali’nde konuşan CHP Lideri Özel, buğday fiyatları üzerinden eleştiri yaptı. “Buğday hepimizin beslenmesinde en önemli ögelerden biri olan ekmeğimizi yaptığımız temel besin maddemizdir. Ama bunu bir de üretenler var. Buğday üreticisi perişan oldu. Bu nedenle 14 Haziran’da Tekirdağ’da büyük bir miting düzenleyeceğiz” dedi.

Özel, buğday üreticilerinin sesini duyurmak amacıyla Tekirdağ’da yapılacak miting hakkında şunları söyledi: “Bugüne kadar pırıl pırıl adaylarla seçimlere girdik. Bu adaylar İzmir’in Türkiye ittifakının adaylarıdır. Vatana, bayrağa saygılı olsunlar. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne saygılı olsunlar. Eğer bizi birinci parti yaparsanız, iktidara büyük bir uyarı yaparsanız sizin sesinizi duyuracağız. İstanbul’da atanmayan öğretmenlerle ilk mitingimizi yaptık. Emeklilerin 10 bin liralık maaşına itiraz etmek için Ankara’da tarihin en büyük emekli mitingini yaptık. Şimdi buğday üreticisi isyan ediyor. Tekirdağ’da onlarla bir miting yapacağız. Türkiye’ye sesleniyorum. Yalnız değilsiniz. Biz varız, buradayız, sizin için mücadele ediyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Çağrı: Buğday Üreticileri İçin Tekirdağ’da Büyük Miting!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin