1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Erdoğan’a 29 Ekim çağrısı: “Tüm partiler Çankaya Köşkü’nde buluşsun!”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Erdoğan’a 29 Ekim çağrısı: “Tüm partiler Çankaya Köşkü’nde buluşsun!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben yaptığı açıklamada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun tüm parti liderlerinin katılımıyla Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilmesini istedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 14. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’ne katıldılar.

Özgür Özel, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:
“Siyasette hareketli günler yaşıyoruz. CHP olarak milletimizin bize verdiği yetkiyle ülkenin ana muhalefet partisi olarak sorumluluklarımızın farkındayız. Emeklilerin zorlu geçim mücadelesi, asgari ücretli çalışanların hak talepleri, tarımda emeğini arayan kesimlerin sorunları ile ilgilenmek bizim en büyük görevimizdir. Biz her zaman diğer siyasi partilere karşı saygılı ve uzlaşmacı bir tutum sergilerken, temel değerlerden ödün vermeden mücadelemizi sürdürüyoruz.”

Özel, sözlerine şu şekilde devam etti: “Geçmişte bizleri eleştirenlerin şimdi barışma çabalarını doğru buluyorum. Ancak, bir yandan ilişkileri düzeltme çabaları varken bir yandan da gerilimin devam ettiğini gözlemlemekteyiz. Sayın Erdoğan’a sesleniyorum; 29 Ekim resepsiyonunu tüm siyasi partilerin bir araya gelebileceği Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirin. Bu, uzun yıllar sonra gerçekleşecek bir birliktelik olacaktır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Erdoğan’a 29 Ekim çağrısı: “Tüm partiler Çankaya Köşkü’nde buluşsun!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin