1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Mudanya’da Tepki Dolu Konuşma!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Mudanya’da Tepki Dolu Konuşma!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mudanya Mütarekesi’nin 102’nci yılı etkinliklerine katılmak üzere Bursa’ya geldi. Özel, ‘Kuruluşta imzamız var-9 GÜN: BARIŞA GİDEN YOL’ adlı etkinlikte konuştu. Konuşmasına parti müziğinin çalındığına tepki göstererek başlayan Özel, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç’ı eleştirdi. Parti müziğinin belediye etkinliğinde çalınmasının uygun olmadığını belirtti ve kamu ile parti ayrımının önemine vurgu yaptı.

Özel, Mudanya Mütarekesi’nin tarihsel önemine değinerek konuşmasını sürdürdü. Türkiye İttifakı’nın iktidarına talip olduklarını ve ülkenin tüm kesimlerini kucaklayarak güçlü bir Türkiye hedeflediklerini ifade etti. Türkiye İttifakı’nın renklerini ay yıldızlı al bayraktan aldığını, farklı düşünceleri kucaklayarak birleştirici bir politika izlediklerini belirtti.

‘Kuruluşta imzamız var-9 GÜN: BARIŞA GİDEN YOL’ etkinliğinin son gününe Özel’in yanı sıra eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, İsmet İnönü’nün kızı Özden İnönü Toker, torunu Gülsün Bilgehan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş da katıldı.

Özel, tarihi öneme sahip etkinlikteki konuşmasında Türkiye’nin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak ülkenin demokratik değerlerine sahip çıkılması gerektiğini ifade etti. Mudanya Mütarekesi’nin 102. yıl dönümünde bulunmanın onurunu yaşadığını belirten Özel, Cumhuriyet’in sonsuza kadar yaşatılacağını vurguladı.

Mudanya’daki etkinliğin, Türkiye’nin demokratik geleceği açısından önemli bir adım olduğunu ifade eden Özel, tüm kesimleri kucaklayan bir siyaset anlayışıyla ülkenin güçlenmesi ve zenginleşmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi. Mudanya Mütarekesi’nin anısını yaşatmanın ve gelecek nesillere aktarmanın önemine değinen Özel, etkinliğe katılan herkesi selamlayarak konuşmasını tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Mudanya’da Tepki Dolu Konuşma!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin