1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Müthiş Ziyaret: Muğla’ya Özel Destek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Müthiş Ziyaret: Muğla’ya Özel Destek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı olarak görev yapan Özgür Özel, Muğla Milletvekili Cumhur Uzun’un kızının düğününe katılmak üzere Muğla’ya ziyaret gerçekleştirmiştir. Muğla’ya varışının ardından ilk olarak Dalaman Havalimanı’nda partililer tarafından karşılanmış ve trafik kazasında hayatını kaybeden CHP Köyceğiz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Denizcan Bilgiç’in ailesine taziye ziyaretinde bulunmuştur. Daha sonra Menteşe’de yer alan CHP İl ve İlçe Başkanlıklarını da ziyaret eden Özel, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığını da ziyaret etmiştir.

Genel Başkan Özel, belediye önünde partililere seslenerek Muğla halkına teşekkür etmiş ve Muğla’nın son seçimlerde gösterdiği başarıdan gurur duyduğunu dile getirmiştir. Muğla’nın belediye sayısını arttıran CHP, 2019’da 7 olan belediye sayısını 11’e çıkarmıştır. Özel, Muğla’nın aday gösterilmeyen eski belediye başkanlarına teşekkür ederek, verdikleri mücadele için partililere minnettarlığını iletmekten geri kalmamıştır.

Özel, Muğla’nın kış değil yaz nüfusuna göre ödenek alması gerektiğini belirterek, bu konudaki tespitlerini ve düşüncelerini paylaşmıştır. Ayrıca, belediyelere gönderilen ödeneklerin yetersiz olduğunu vurgulayarak, Muğla’ya daha fazla kaynak ayrılması gerektiğini ifade etmiştir. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ise, Özel’in gençliği ve vizyonuyla CHP’yi ileriye taşıyacağını dile getirerek, partisinin genel merkezine destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylemiştir.

Özel’in ziyareti sonrasında, partililer ve Muğla halkı tarafından olumlu tepkiler alınmış ve desteklerini dile getirmişlerdir. Özel ve Aras’ın işbirliği ve dayanışmasıyla, Muğla’nın sorunlarına çözüm bulunması ve halkın beklentilerine en iyi şekilde cevap verilmesi beklenmektedir. Parti içi ve parti dışı iletişimin güçlendirilmesi ve halkın nabzının tutulması, gelecek seçimlerde de başarıyı getirecektir.

Sonuç olarak, Özgür Özel’in Muğla ziyareti partililer ve halk tarafından olumlu karşılanmış, Muğla’nın sorunlarına çözüm bulmak için işbirliği ve dayanışma vurgusu yapılmıştır. Ahmet Aras ve Özgür Özel’in birlikte hareket ederek, Muğla’nın geleceğine dair umutları arttırmaları beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Müthiş Ziyaret: Muğla’ya Özel Destek!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin