1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Şok İddia: Yenidoğan Skandalı İçin Hükümete Çağrı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Şok İddia: Yenidoğan Skandalı İçin Hükümete Çağrı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yenidoğan bebeklerin ölümüne sebep olan skandalla ilgili hükümeti eleştirdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yenidoğan bebeklerin yaşamını yitirmesine neden olan skandal hakkında iktidara çağrıda bulundu. Özel, 128 milletvekiliyle bir araya gelerek AYM’ye gitmeyi önerdi ve hastaneleri kamulaştırma çağrısı yaptı.

Özel, Manisa’da CHP’li Ferdi Zeyrek ile programında bir araya geldi ve gündemdeki konular hakkında değerlendirmelerde bulundu. Özel, partide tutan şerefsizdir diyerek, “yenidoğan çetesi” soruşturmasında adı geçen Yılmaz’ın istifasını söyledi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ayrıca Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan denetimlerde özel hastanelerin denetlenemediğini ve bunların genellikle iktidara yakın kişilere ait olduğunu söyledi. Özel, istenirse özel hastanelerin kamulaştırılabileceğini ve bu konuda adımlar atılması gerektiğini belirtti.

Özel, yeniden adı değiştirerek ruhsat alabilecek durumdaki hastanelere dikkat çekti ve bu durumun düzeltilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, hastanelerde yaşanan ölümlerin ve skandalların hesabının sorulması gerektiğini belirtti.

Son olarak, Özel bu durumun kurumsal bir sorun olduğunu ve çözülmesi gerektiğini ifade etti. Sağlık Bakanlığı’nın hastaneleri denetleyememesi ve sorumlulukları baskılarla üzerinden atması eleştirildi. Özel, bu konuda gereken adımların atılması gerektiğini ve siyasi irade gösterilmesi çağrısında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Şok İddia: Yenidoğan Skandalı İçin Hükümete Çağrı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin