1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den TUSAŞ Saldırısı Açıklaması: ‘Terörü Lanetliyoruz!’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den TUSAŞ Saldırısı Açıklaması: ‘Terörü Lanetliyoruz!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı ziyaret sırasında, Ankara’da TUSAŞ tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısı hakkında bilgi aldıklarını ve bu saldırıda şehitlerin ve yaralıların olduğunu öğrendiklerini ifade etti. Olayın henüz yeni olduğunu belirten Özel, gelişmeleri yakından takip ettiklerini dile getirdi.

Özel, şehitlere rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyerek, terörün her türlüsünü lanetlediklerini vurguladı. Ayrıca, saldırının zamanlamasının dikkat çekici olduğunu ve 7 Haziran 2015 seçimlerine birkaç gün kala başlayan ve 1 Kasım’a kadar devam eden süreci hatırlattı.

“Cumhuriyet Halk Partisi lideri, terör örgütlerinin aktif olduğu dönemde, 7 Haziran ile 1 Kasım arasında kamuoyunu nasıl yönlendirmeye çalıştıklarını hatırlamak gerektiğini belirtti ve terörden medet uman herkesin yanlış yaptığını vurguladı.

Özel, Türkiye’nin gündeminden terörün ve şehitlerin çıkması gerektiğini, Türk ve Kürt annelerin gözyaşının dinmesi ve 86 milyonun barış içinde yaşayıp refaha kavuşması için umutlu olduklarını ifade etti. Ancak bu sürecin kolay olmayacağını belirterek, her türlü saldırgan tutuma ve psikolojik savaşa karşı hazırlıklı olunması gerektiğini söyledi.

Özel, “Şehitler için çok üzgünüz, umut ediyoruz ki bu son olsun,” şeklinde konuştu.

TUSAŞ saldırısının ardından, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Doğu ve Güneydoğu Anadolu turunu iptal ederek Ankara’ya döneceği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den TUSAŞ Saldırısı Açıklaması: ‘Terörü Lanetliyoruz!’
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin