1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İsrail Oturumu Açıklamaları Şoke Etti: “Gizli Sözler Ortaya Çıkıyor!”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İsrail Oturumu Açıklamaları Şoke Etti: “Gizli Sözler Ortaya Çıkıyor!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Meclis’te yapılan İsrail konulu kapalı oturumun ardından yaptığı açıklamada, “Akşam haber kanallarında askeri strateji konuşanların verdiği bilgilerden bir fazlası söylenmedi” dedi.

Meclis’te “İsrail” oturumu devam ediyor; görüşme Bakan Fidan ve Güler’in bilgilendirmesiyle sürüyor. Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İsrail’in hedefinde Türkiye’nin olduğunu” iddia etmesinin ardından yapılan kapalı oturum ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özgür Özel, Erdoğan’ın sözlerine tepki göstererek, “Kahvehanede biri söylese ‘Deli misin?’ denir” şeklinde konuştu.

Kapalı oturumdan çıkarken gazetecilere açıklamalarda bulunan Özel, “Biz kapalı oturumda söylenen sözleri anlatmayız. Ama söylenmeyen sözler olursa ifşa ederiz” dedi. Özel, oturumun detaylarıyla ilgili bilgi vermezken, “Akşam haber kanallarında dış politika konuşanların, askeri strateji konuşanların verdiği bilgilerden bir fazlası söylenmedi” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel, Erdoğan’ın sözlerini yorumlayarak, “Erdoğan o lafı yoksulluk, işsizlik, geçim sıkıntısı konuşulmasın diye attı” açıklamasını yaptı.

Ayrıca, günün öne çıkan haberleri arasında, “Rumca bilmeseler de Yunanistan’a gönderildiler; Kayıp bir kuşağın hikayesi ‘Mübadele'” başlıklı video yer alıyor. Videoyu izlemek için tıklayınız: https://t24.com.tr/haber/ozgur-ozel-kapali-israil-oturumunu-anlatti-bilmedigimiz-bir-sey-soylemediler,1188562

Dailymotion video player üzerinden “Türkiye ve dünya gündeminde neler oldu? İşte Bir Bakışta Bugün” videosunu izleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İsrail Oturumu Açıklamaları Şoke Etti: “Gizli Sözler Ortaya Çıkıyor!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin