1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. CHP Genel Merkezi, Kılıçdaroğlu’na Tahsis Edilen Araçları Geri İstedi!

CHP Genel Merkezi, Kılıçdaroğlu’na Tahsis Edilen Araçları Geri İstedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Merkezi, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tahsis edilen makam araçlarını geri istedi. Bunun yanı sıra, Kılıçdaroğlu’na yardımcı olmak için görevlendirilen bir personel de zorunlu izne çıkarıldı. Kılıçdaroğlu, genel merkezin isteği üzerine araçları iade etti.

Söz konusu Audi A4 ve Skoda Süper B markalı araçlar, Kılıçdaroğlu’nun Bursa‘daki ziyaretlerinde konvoyunda yer almadı. CHP kaynaklarına göre; Kasım 2023’te yapılan 38. olağanüstü kurultayda genel başkanlık görevini kaybeden Kılıçdaroğlu’na vefa nedeniyle iki araç tahsis edildi. Ancak, henüz bir yıl geçmeden araçların geri istenmesinin nedeni, Kılıçdaroğlu’na ihtiyaç duyulması olarak belirtildi.

CHP Genel Merkezi’nin eski genel başkan hakkında bu kararı almasının sebebi, Kılıçdaroğlu’nun son dönemdeki özel çıkışları olarak gösterildi. Ayrıca, geri istenen araçların CHP’li bir belediye tarafından genel merkez emrine tahsis edildiği de öğrenildi. Bu durum, Kılıçdaroğlu’nun partiden uzaklaştırılmasına yönelik bir adım olarak yorumlandı.

Sonuç olarak, CHP Genel Merkezi’nin Kılıçdaroğlu’na tahsis edilen araçları geri istemesi ve yardımcı personeli zorunlu izine çıkarması partide gerginlik yarattı. Kılıçdaroğlu’nun eski genel başkan olarak araçları iade etmesi, partinin içindeki güç mücadelesinin bir göstergesi olarak yorumlandı. Ancak, CHP içerisindeki bu gelişmelerin partiye zarar verebileceği endişesi de dile getirilmektedir. Bu durum, partideki gelecek süreçler açısından dikkatle takip edilmesi gereken bir gelişme olarak değerlendirilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Merkezi, Kılıçdaroğlu’na Tahsis Edilen Araçları Geri İstedi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin