1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda Para Sayma Skandalı Ortaya Çıktı!

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda Para Sayma Skandalı Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda para sayma iddialarına ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında adı geçen isimlerin avukatları, İstanbul Adliyesi’ne ifade verdi. Avukat Ergün Özer, CHP’nin bağış kampanyasına katılarak 50 bin TL bağış yaptığını ve Muammer Keskin’e teslim ettiğini belirtti. Ancak Keskin’den makbuz alamadığını ve il başkanlığının kapalı olması nedeniyle belgelerin daha sonra verileceğinin söylendiğini ifade etti.

Ergün Özer, yapılan soruşturmanın hukuka aykırı olduğunu savunarak, kamera kayıtlarının usulsüz bir şekilde elde edildiğini iddia etti. Ayrıca soruşturmanın, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde kamuoyu oluşturmak amacıyla başlatıldığını belirtti.

Özer, diğer şüphelilerin avukatı olarak ifade verdiğini ve bilgi sahibi olarak gerektiğinde tekrar ifadeye çağrılacağını söyledi. Ancak basından öğrendiği kadarıyla ‘şüpheli’ olarak ifade vermeye çağrıldığını belirtti.

Avukat Özer, İBB’nin pandemi döneminde yürüttüğü kampanyaya toplanan bağışların hukuka aykırı şekilde el konulduğunu iddia ederek, savcılığın bu konuda harekete geçmemesinin gerçek niyeti gösterdiğini savundu. Özer, “Soruşturmanın hukuki bir temeli olmadığı açıkça görülmektedir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda Para Sayma Skandalı Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin