1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, Görevi Devraldı ve Büyük Hedefleri Açıkladı!

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, Görevi Devraldı ve Büyük Hedefleri Açıkladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığı’nda devir teslim töreni, CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı’na seçilen CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, görevi önceki dönemde bu görevi yürüten Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka’dan devraldı.

Törende konuşan Aylin Nazlıaka, 4 yıl önce ‘kotalar bize dar, rotamız iktidar’ ilkesi doğrultusunda hareket ettiklerini ve eşit temsil için zorlu bir mücadele verdiklerini dile getirdi. Kadın Kolları Başkanı olduğu dönemde birçok seçim geçirdiklerini hatırlatan Nazlıaka, CHP’nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Kadın Kollarına verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

CHP Kadın Kolları’nın yeni Başkanı Asu Kaya, Aylin Nazlıaka’nın Kadın Kollarına büyük hizmetlerde bulunduğunu ifade etti ve şunları söyledi: “Bize düşen görev, önceki dönem başkanlarımızla, sizin deneyimlerinizle birlikte tüm Anadolu’ya yayılan dayanışmayı ve hareketi daha da genişletmek. Bu çalışmaları Elazığ’dan Kars’a, Ardahan’dan Bitlis’e kadar her yere taşımak, belki de Elazığ’da basın açıklaması yaparak 81 ildeki kadın örgütlerinin faaliyetlerini TBMM’de dile getirerek tüm Türkiye’ye duyurmak istiyoruz.”

Aylin Nazlıaka’nın önceki dönemde yürüttüğü Kadın Kolları Başkanlığı görevindeki başarılı çalışmaları takdirle karşılanırken, Asu Kaya’nın yeni dönemdeki hedef ve vizyonu ön plana çıktı. Devir teslim töreni, CHP’nin kadın politikaları ve eşit temsil konusundaki kararlılığını bir kez daha vurguladı.

Görev değişikliği, CHP’nin kadın siyasetine verdiği önemi ve kadınların siyasetteki rolünü güçlendirmek için atılan adımları yansıtıyor. Yeni dönemde de kadınların daha fazla temsil edilmesi ve hak ettiği yerde olması için çalışmaların sürdürüleceği belirtiliyor. Bu devir teslim töreni, CHP’nin kadın kolları üzerinde yaptığı etkili çalışmaların ve politikalarının bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, Görevi Devraldı ve Büyük Hedefleri Açıkladı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin