1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Fethullah Gülen’e Sert Sözlerle Seslendi: “Ahirete Bırakmadan Hesabını Göreceğiz!”

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Fethullah Gülen’e Sert Sözlerle Seslendi: “Ahirete Bırakmadan Hesabını Göreceğiz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FETÖ lideri Fethullah Gülen hakkındaki son gelişmeleri paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Devletin kalbine ihanet hançerini sapladığınız ortağın ölmüş. Anlaşılan onunla hesabımız ahirete kaldı, ahirete bırakmadan seninle olan hesabımızı görmek ümidiyle” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde organizatör olarak gösterilen Gülen cemaatinin lideri Fethullah Gülen’in (86), ABD’nin Pensilvanya eyaletinde öldüğü doğrulandı. Darbe girişiminin bir numaralı sanığı olarak yargılanan “Fethullah Gülen terör örgütü-FETÖ” liderinin ölüm haberini yeğeni Ebuseleme Gülen doğruladı.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gülen’in ölümünden sonra Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Devletin kalbine ihanet hançerini beraber sapladığınız ortağın ölmüş. Eminim üzüntün derindir. Sen neler istedi de vermedin ki? Devletin kılcal damarlarına varıncaya kadar tüm kurumlarına yerleşmelerinde emeğin ve desteğin hiç az değil. Çok yalvardın ‘Bitsin bu hasret’ diyerek! Anlaşılan onunla hesabımız ahirete kaldı! Ahirete bırakmadan seninle olan hesabımızı görmek ümidiyle, bağımsız yargının önünde… Ülkemize, gençlerimize, anne babalara verdiğin acıları, açtığı derin yaraları vatanperver mücadele ile kapatacağız.”

GÖKÇER TAHİNCİOĞLU YAZDI – ‘Hizmet hareketi’nden darbe girişimine Fethullah Gülen: Yaşamı boyunca siyasette kollandıktan sonra ‘hain’ ilan edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Fethullah Gülen’e Sert Sözlerle Seslendi: “Ahirete Bırakmadan Hesabını Göreceğiz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin