1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP lideri Özgür Özel, Antalya’da yaşanan teleferik faciasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu!

CHP lideri Özgür Özel, Antalya’da yaşanan teleferik faciasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen teleferik faciasıyla ilgili CHP lideri Özgür Özel, taziye mesajı paylaştı. Özel, kazada yaşamını yitiren kişi için Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Ayrıca, heyet gönderdiklerini ve bölgeye hareket ettiklerini açıkladı. Özel’in belirttiğine göre, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Genel Başkan Yardımcıları Gamze Taşcıer ve Deniz Yavuzyılmaz ile birlikte 10 milletvekilinden oluşan bir heyet bölgeye yola çıktı. Ayrıca, Muğla ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerinin arama kurtarma ekipleri de olay yerine yönlendirildi.

Konyaaltı ilçesindeki Tünektepe Teleferik Tesisi’nde meydana gelen kazada, henüz belirlenemeyen bir nedenle direklerden birisi devrildi. Devrilen direğe çarpan kabinde bulunan 8 kişi kayalık alana düştü. Kurtarma ekipleri, olay yerine ulaştıklarında 1 kişinin hayatını kaybettiğini ve 2’si çocuk 7 kişinin yaralandığını tespit ettiler. Ayrıca, kazanın ardından teleferik sisteminin durması nedeniyle havadaki kabinlerde mahsur kalan 184 kişi bulunmaktaydı. Bu kişileri kurtarmak için ekipler çalışmalarına devam ettiler.

Özgür Özel, kazanın detaylarının araştırılacağını ve kamuoyunun bilgilendirileceğini belirtti. Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve yetkililerle temas halinde olduklarını vurguladı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın koordinatörlüğünde İstanbul, Ankara ve Muğla Büyükşehir Belediyelerinin arama kurtarma ekiplerinin kazaya müdahale ettiği aktarıldı. Özel, kurtarma çalışmalarının tamamlanmasının ardından detaylı bilgi verileceğini sözlerine ekledi. Facianın yaşandığı bölgede ekiplerin çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, olayın nedeni konusunda ise henüz net bir açıklama yapılmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP lideri Özgür Özel, Antalya’da yaşanan teleferik faciasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin