1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Lideri ve Eski Genel Başkanlar İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayında Bir Araya Geldi!

CHP Lideri ve Eski Genel Başkanlar İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayında Bir Araya Geldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Özgür Özel, eski Genel Başkanlar Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile birlikte İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’na katıldı.

Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Genel Başkanlarımız Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile birlikte İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayımıza gidiyoruz” dedi.

CHP’de tüzük değişikliklerinin ele alınacağı 20. Olağanüstü Kurultayı ATO Congressium’da başladı. Delegeler, onur kurulu üyeleri ve eski genel başkanlar da kurultaya katılıyor.

CHP’nin tüzük değişikliklerinin ele alınacağı sembolik açılışı Sivas Kongresi’nin 105’inci yıl dönümü dolayısıyla Sivas’ta gerçekleşen 20. Olağanüstü Kurultayı çalışmaları başladı.

Kurultay salonunda “Her derdin var bir çaresi Cumhuriyet Halk Partisi” dijital panolarında hazırlanan video klipler yer alırken katılımcıların koltukları isimlerine göre ayrıldı. Protokolde, CHP’nin eski genel başkanları Altan Öymen, Hikmet Çetin, Murat Karayalçın, Kemal Kılıçdaroğlu ile Türkiye Cumhuriyeti’nin İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kızı Özden Toker ve eski Başbakan Yardımcısı Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü’ye yer ayrıldığı görüldü.

Divan Başkanlığı’na Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’in seçilmesi beklenen kurultay, Genel Başkan Özgür Özel’in açılış konuşmasıyla başladı. Tüzük Hazırlık Komisyonu’nun çalışmasına göre CHP tüzüğünde 20’ye yakın maddede değişiklik bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Lideri ve Eski Genel Başkanlar İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayında Bir Araya Geldi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin