1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Liderinden Sert Açıklama: “Kaybediyorsam Ben Kaybediyorum”

CHP Liderinden Sert Açıklama: “Kaybediyorsam Ben Kaybediyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP genel başkanı Özgür Özel, bugün yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde yaptığı “Kaybediyorsam ben kaybediyorum” açıklamasının yanlış anlaşılmalara sebep olduğunu belirterek, sözlerinin bağlamından koparıldığını ifade etti. Özel, “Bu tartışmalar nedeniyle bir kayıp varsa maruz kaldığım eleştiriler nedeniyle bana aittir, partimizin iktidar yürüyüşüne herhangi bir kayıp yaşattırmadık, yaşattırmayacağız” dedi.

CHP lideri, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılama tartışmalarına ilişkin “Ne kaybediyoruz? Kaybediyorsak ben kaybediyorum” ifadesine yönelik açıklamaları üzerine sosyal medya platformu X üzerinden yapmış olduğu açıklamada, sözlerinin genel siyasi duruşuna işaret ettiğini ve yanlış anlaşılmaların önüne geçmek istediğini belirtti.

Özel, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugün, kullandığım bir ifadenin bağlamından koparılarak servis edildiğini, yanlış anlaşıldığını üzülerek gördüm. Biz yerel seçimler öncesinde kısır kavgalardan, kutuplaşmalardan arınan ve sadece milletin gündemini konuşan bir siyaset için yola çıktık. ‘Kimseyle şahsi kavga etmeyeceğiz, kavgayı sadece milletin hakkı için vereceğiz’ diyerek izlediğimiz siyasetle partimizi 47 yıl sonra birinci parti yaptık. Attığımız adımların partimize kaybettirmediğini aksine kazandırdığını seçim sonrası yapılan tüm araştırmalarda gördük. Bunu bugün ‘Biz ne kaybediyoruz bir şey kaybetmiyoruz’ diyerek anlattım. Bugün bazı eleştirilerin sorulması üzerine, ‘Kaybediyorsam ben kaybediyorum’ derken şahsıma yapılan bazı sert eleştirileri kastediyorum. Bir kere daha ifade etmek isterim ki; bu tartışmalar nedeniyle bir kayıp varsa maruz kaldığım eleştiriler nedeniyle bana aittir, partimizin iktidar yürüyüşüne herhangi bir kayıp yaşattırmadık, yaşattırmayacağız. Aldığımız tüm eleştirileri saygıyla karşılıyor, çıkarmamız gereken dersleri çıkarıyoruz. Milletin sesini duyarak 47 yıl sonra Türkiye’nin birinci partisi yaptığımız partimizi daha ileriye taşıyacağız. 31 Mart gecesi olduğu gibi genel seçim akşamı da partinin ışıkları hiç sönmeyecek, TRT ekranlarında da CHP yine birinci parti olacak.”

Özel’in açıklamalarının ardından gelen tepkiler ve gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Liderinden Sert Açıklama: “Kaybediyorsam Ben Kaybediyorum”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin