1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Milletvekili Ediz Ün’e Ait Araçta Elektronik Sigara Operasyonu

CHP Milletvekili Ediz Ün’e Ait Araçta Elektronik Sigara Operasyonu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne Kaçakçılık Şube Müdürlüğü’nde yapılan incelemede, 34 EKE 86 plakalı aracın sadece 2024 yılı içinde CHP Milletvekili Ediz Ün adına 61 defa giriş çıkış tescil kaydı yapıldığı belirlendi. Aynı şekilde, 2024 yılına ait 59 AE 054 ve 34 AY 1994 plakalı araçlarla da Ediz Ün adına giriş çıkış işlemleri yapıldığı ortaya çıktı.

CHP Milletvekili Ediz Ün’e bağlı çalışan Çağatay Rahmi Çetin’in X7232MA plakalı araç ile Türkiye’ye 62 defa giriş çıkış yaptığı tespit edildi.

Olayın başlangıcı 20 Eylül günü Edirne otobanında yaşandı. Polis ekipleri, gişelerden kaçakçılık şüphesiyle 34 EKE 86 plakalı aracı durdurmak istedi ancak araç durmayarak kaçmaya çalıştı. Polis aracı durdurduktan sonra içindeki iki kişi, F.A. ve Ç.R.Ç., üzerlerindeki elektronik sigara ekipmanlarını polise teslim etti.

Araç sahibinin CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün olduğu ortaya çıktı. Araçta bulunan sürücü Çağatay Ramazan Çetin’in kasten yaralama suçu kaydı, yolcu Fatih Akın’ın ise çeşitli suçlarla kayıtlı olduğu belirlendi.

Polis ekipleri, araçta bulunan elektronik sigara ve optimizer ateşleyicilerini inceledikten sonra her iki kişiyi serbest bıraktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Milletvekili Ediz Ün’e Ait Araçta Elektronik Sigara Operasyonu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin