1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Milletvekili Umut Akdoğan’dan Çarpıcı İfade: Ülke Cinnet Halinde!

CHP Milletvekili Umut Akdoğan’dan Çarpıcı İfade: Ülke Cinnet Halinde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, ülkenin içinde bulunduğu durumu eleştirerek, çözüm için birlik olunması gerektiğini vurguladı. Akdoğan, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Sokakta, hastanede, meydanda, trafikte bir cinnet hali yaşanıyor. Kadınlar, çocuklar, hayvanlar öldürülüyor. Bu durumun TBMM’nin ana gündem maddesi olmaması beni şaşırtıyor. İlk defa vekil olanlar 500 gündür vekillik yapıyor ancak kadın cinayetleri, çocuk cinayetleri, hayvan katliamları ülkenin gündeminde. Ancak bu konular Genel Kurul’da yeterince ele alınmıyor. İktidar partisi ve ortakları konuya duyarsız.”

Sokaktaki cinnet haliyle ilgili uyarılarda bulunan bir organize suç örgütü liderinin dikkate alınması gerektiğini savunan Akdoğan, “Eğer sokaktaki bu sorunu çözemezsek, hangi parti iktidarda olursa olsun, sorunun üstesinden gelemeyiz. Huzurlu bir ortam yok. Herkes risk altında. Bir taş gelir ve huzur bozulur. Sokakta bir çocuğa dahi yaklaşamıyoruz. Bu durum TBMM’nin öncelikli gündemi olmalı. Eğer çözüm getirmezsek, bu görevdeki 600 milletvekili ne iş yapar?” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Milletvekili Umut Akdoğan’dan Çarpıcı İfade: Ülke Cinnet Halinde!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin