1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Milletvekiline Ait Cipte Kaçak Elektronik Sigara Bulundu! – Şaşırtıcı Detaylar Ortaya Çıktı!

CHP Milletvekiline Ait Cipte Kaçak Elektronik Sigara Bulundu! – Şaşırtıcı Detaylar Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, TEM yolunun Edirne gişelerinde siren bulunan F.A.’nın kullandığı 34 EKE 86 plakalı cipi durdurdu. Aracın CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün’e ait olduğu tespit edildi. Aramada gümrük kaçağı 530 boş elektronik sigara kutusu, 2 bin 242 elektronik sigara kiti, 2 bin 790 elektronik sigara başlığı, 1275 elektronik sigara ateşleyicisi, 130 likit haznesi ve 18 sigara likidi bulundu. Gözaltına alınan F.A. ile Ç.R.Ç.’ye ‘gümrük kaçakçılığı’ suçundan işlem yapılarak serbest bırakıldı, kaçak ürünlere el konuldu.

CHP Edirne Milletvekili Ediz Ün, aracında bulunan kaçak ürünlerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ülke ve Edirne’nin sorunlarıyla ilgilendiğini belirtti. Araçlarını sık sık kullandığını, birden fazla araç kullandığını ve bu araçları genellikle yardımcıları ve şoförleri tarafından kullanıldığını söyledi.

Ün, aracın bazen Fatih Anıl tarafından kullanıldığını belirterek, şoförlerinden birinin cahilliği sonucu olayın yaşandığını ve en büyük üzüntüsünün CHP’nin bu olayla anılmasından kaynaklandığını ifade etti. Aracın üzerindeki kaçak ürünlerin yardımcıları tarafından araca yüklendiğini ve kendisinin herhangi bir bilgisi olmadığını söyledi.

Adli sürecin devam ettiğini ve detaylı bilgi veremeyeceğini belirten Ün, olayın ardından şahıslardan şikayetçi olduğunu ve gerekli adli işlemlerin yapılmasını talep ettiğini ifade etti. Ayrıca, suçun aracın milletvekiline ait olması nedeniyle işlendiğini, ancak kendisinin tüm ayrıcalıklarından rızası olmadan istifade edilmemesi ve adil bir şekilde soruşturulması gerektiğini vurguladı.

Son olarak, olayın ardından şikayetçi olduğu dilekçeyi avukatıyla birlikte adliyeye sunduğunu ve süreci yakından takip ettiğini belirtti. 21 Eylül 2024 tarihinde şüphelilerden şikayetçi olduğunu ve gerekli adli işlemlerin yapılmasını talep ettiğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Milletvekiline Ait Cipte Kaçak Elektronik Sigara Bulundu! – Şaşırtıcı Detaylar Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin