1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Osmangazi İlçe Başkanı Mahalle Temsilcileri ile Buluştu: Seçim Başarısı Kutlandı!

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Mahalle Temsilcileri ile Buluştu: Seçim Başarısı Kutlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimleri tamamlandı. Seçim sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi, Osmangazi Belediyesi’ni kazandı. Bu başarının ardından CHP, mahalle temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, Meclis üyesi Sinan Nergiz ve yönetim kurulu yer aldı.

Toplantıda CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, Demirtaş, Cumhuriyet, Barbaros, Dumlupınar ve Sakarya Mahallesi temsilcileri ile sandık sorumlularına seçim başarısından dolayı teşekkür etti. Ayrıca, ilçe başkanı diğer mahalle ziyaretlerinin de yakın zamanda gerçekleştirileceğini belirtti.

31 Mart yerel seçimlerinin sona ermesiyle Cumhuriyet Halk Partisi, Osmangazi Belediyesi’ni kazandı. Bu sevincin ardından CHP, mahalle temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, Meclis üyesi Sinan Nergiz ve yönetim kurulu katıldı.

Toplantıda CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, Demirtaş, Cumhuriyet, Barbaros, Dumlupınar ve Sakarya Mahallesi temsilcileri ile sandık sorumlularına seçim başarısı sebebiyle teşekkür etti. Ayrıca, ilçe başkanının diğer mahalle ziyaretlerinin de ilerleyen günlerde gerçekleştirileceği belirtildi.

31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi, Osmangazi Belediyesi’ni kazandı. Bu zaferin ardından CHP, mahalle temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, Meclis üyesi Sinan Nergiz ve yönetim kurulu katıldı.

Toplantıda CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, Demirtaş, Cumhuriyet, Barbaros, Dumlupınar ve Sakarya Mahallesi temsilcileri ile sandık sorumlularına seçim başarısı için teşekkür etti. Ayrıca, ilçe başkanının önümüzdeki günlerde diğer mahalle ziyaretlerini gerçekleştireceği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Osmangazi İlçe Başkanı Mahalle Temsilcileri ile Buluştu: Seçim Başarısı Kutlandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin