1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Sözcüsünden Bahçeli’ye Sert Sözler: “Mertlikten bahsetmesinler, ağızlarını yıkamaları lazım”

CHP Sözcüsünden Bahçeli’ye Sert Sözler: “Mertlikten bahsetmesinler, ağızlarını yıkamaları lazım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Parti Sözcüsü, Sinan Ateş cinayeti soruşturması ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan basın toplantısında, “Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e bir takım abuk sorular yöneltmiş, bir de üstüne mertçe cevap bekliyorum demişti” dedi.

Ayrıca, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in torbacılara öldürülmesi sırasında, partinin en üst kademesindeki bazı isimlerin cinayetle ilişkilendirilmesine rağmen sessiz kaldığını belirterek, “Devlet Bahçeli’nin sorularını ciddiye dahi almıyoruz, cevap vermeyi kendimize zul addediyoruz” ifadelerini kullandı.

Daha sonra, Genel Başkan Özgür Özel’in grup toplantısındaki konuşmasına atıfta bulunarak, “İsim verilmemişti” diyerek, Bahçeli’nin konuşma metinlerini yazan 2 kişiden bahsettiğini belirtti.

Öte yandan, Sinan Ateş’in cinayetinde ismi geçen kişilerin kimseye ait olmadığını ve Milliyetçi Hareket Partisi ile Ülkü Ocaklarından sahip çıkmadığını ifade eden CHP Sözcüsü, “Ömer Zengin isimli kişi, televizyonda yaptığı açıklamada Sinan Ateş cinayetinde ismi geçen kişinin başka biri tarafından öldürülmekten korktuğunu ifade etti” dedi.

Son olarak, partinin suçluları koruyan ve olayı örtbas etmeye çalışanları reddettiğini vurgulayan CHP Sözcüsü, “Sinan Ateş davasının üstünün örtülmemesi gerektiğini ve adaletin tecelli etmesi gerektiğini” belirtti. Ayrıca, “Özgür Özel’in adını ağızlarına alacak kişilerin önce ağızlarını temizlemeleri gerektiğini” sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Sözcüsünden Bahçeli’ye Sert Sözler: “Mertlikten bahsetmesinler, ağızlarını yıkamaları lazım”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin