1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP Üyesi Vuruldu, Şüpheliler Tutuklandı

CHP Üyesi Vuruldu, Şüpheliler Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP üyesi olan Şerafettin Bahadır’ın otomobili, Pınarbaşı’nın önceki dönem MHP’li belediye başkanı Menduh Uzunluoğlu’nun kardeşi Ejder ve yeğeni Mehmet Uzunluoğlu tarafından durduruldu. Bahadır, saldırıya uğradıktan sonra tabancayla ayağından vuruldu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bahadır, sağlık ekipleri tarafından Pınarbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve daha sonra Kayseri Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Saldırının ardından Ejder ve Mehmet Uzunluoğlu gözaltına alındı, mahkemeye çıkarıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine konuldular.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tedavisi devam eden Bahadır’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, siyasette şiddetin kabul edilemez olduğunu vurguladı ve Bahadır’ın durumunun iyi olmasının teselli verici olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu, Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) ile ilgili iddialara yanıt verirken, destek verdiği iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

Suriyeli sığınmacılar konusunda konuşan Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin saygınlığını koruyarak, insan onurunu gözeterek Suriyelilerin kendi ülkelerine dönmelerini en büyük arzuları olarak ifade etti.

TÜİK’in açıkladığı veriler hakkındaki soruya yanıt veren Kılıçdaroğlu, TÜİK’in tarafsızlığını kaybederek, enflasyon rakamlarını doğru şekilde yansıtmadığını belirtti ve alt gelir gruplarının ekonomik olarak sıkıntı yaşadığını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Üyesi Vuruldu, Şüpheliler Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin