1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP Yeni Karar: Olağanüstü Kurultay Hazırlıkları Başlıyor!

CHP Yeni Karar: Olağanüstü Kurultay Hazırlıkları Başlıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Merkezi’nde öğle saatlerinde başlayan il başkanları toplantısının ardından Parti Meclisi toplantısında olağanüstü kurultay kararı alındı. Toplantıda, Tüzük Kurultayı’nın 6-9 Eylül tarihleri arasında yapılması kararlaştırıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, eylül ayında düzenlenmesi planlanan tüzük kurultayı çalışmaları için il başkanlarının görüş ve önerileri alındı. Planlanan tüzük kurultayının 4 Eylül’de Sivas’ta temsili bir açılış ile başlaması ve 5 Eylül’de Ankara’da 90 kişilik bir komisyon ile devam etmesi ve 6-8 Eylül tarihlerinde devam etmesi kararlaştırıldı.

Parti Meclisi toplantısı, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde yapıldı ve 2 saat sürdü. Toplantının ana gündem maddeleri arasında ön seçim ve genel başkan dahil olmak üzere dönem sınırlaması konularının ele alındığı öğrenildi. Özgür Özel başkanlığında gerçekleştirilen il başkanları toplantısının ardından Parti Meclisi (PM) toplantısı başladı.

Öte yandan, tüzük kurultayı çalışmalarının eylül ayında yapılacak olması sebebiyle planlanan açılış ve devam edecek tarihler belirlendi. 4 Eylül’de Sivas’ta temsili bir açılışla başlayacak olan tüzük kurultayı, 5 Eylül’de Ankara’da 90 kişilik bir komisyon ile devam edecek ve 6-8 Eylül tarihleri arasında devam edeceği öğrenildi.

Özgür Özel başkanlığında gerçekleştirilen il başkanları toplantısının ardından yapılan Parti Meclisi toplantısında olağanüstü kurultay kararı alındı. Tüzük Kurultayı’nın 6-9 Eylül tarihleri arasında yapılması kararlaştırıldı. Eylül ayında düzenlenmesi planlanan tüzük kurultayı çalışmalarına ilişkin il başkanlarının görüş ve önerilerinin alındığı toplantıda, planlanan tüzük kurultayının 4 Eylül’de Sivas’ta gerçekleştirilecek temsili bir açılış ile başlaması ve 5 Eylül’de Ankara’da 90 kişilik bir komisyon ile devam edeceği ve 6-8 Eylül tarihlerinde devam edeceği belirtildi.

Sonuç olarak, CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen il başkanları toplantısının ardından yapılan Parti Meclisi toplantısında olağanüstü kurultay kararı alındı. Tüzük Kurultayı’nın 6-9 Eylül tarihleri arasında yapılacağı ve çalışmaların planlandığı tarihler doğrultusunda ilerleyeceği belirtildi. Önemli gündem maddeleri arasında ön seçim ve genel başkan dahil olmak üzere dönem sınırlaması konularının olduğu bilgisi paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Yeni Karar: Olağanüstü Kurultay Hazırlıkları Başlıyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin