1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. CHP’de Normalleşme Süreci: Geri Adım Yok

CHP’de Normalleşme Süreci: Geri Adım Yok

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’dan Mehtap Gökdemir’in aktardığına göre, kurmaylar, son dönemde yaşanan gelişmelere dikkat çekerek, “Normalleşme süreci var diye bir adım geri atılmadı. CHP’ye yönelik operasyonlar ve dedikodular gerçek değil, esneme olmayacak” dedi. Parti içi tartışmaların ülke gündemini etkilemeyeceğini belirten kurmaylar, enerji kaybettirecek konulardan kaçınılacağını ve vatandaşın gündeminden kopulmayacağını vurguladı. Bilgilere göre, öncelikle CHP’ye “karşı mahalle” olarak anlatılacak ve partinin politikaları açıklanacak.

Özgür Özel, Hatay ve Osmaniye’yi ziyaret ederek grevde olan işçileri destekledi. Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Yolbulan Metal işçilerinin grev çadırını ziyaret eden Özel, işçilere destek verdi ve örgütlenme engellerini kaldıracaklarını belirtti. Daha sonra yaptığı açıklamada, sendikalı işçi oranını arttıracaklarını ve işçi örgütlülüğünü yükselteceklerini söyledi.

Halk buluşmasında konuşan Özel, Hatay ve Kilis’te sığınmacı sorunlarının yaşandığını ve Esad ile görüşülmesi gerektiğini belirtti. Suriye yönetiminden gelen resmi yazı talebini beklediğini söyleyen Özel, sorunun çözülmesi durumunda memnun olacağını dile getirdi. Özel ayrıca, Yaşar Kemal’in doğum günü dolayısıyla Gökçedam köyünde düzenlenen anma etkinliğine katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’de Normalleşme Süreci: Geri Adım Yok
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin