1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP’li 81 İl Başkanı: Gülşah Durbay’a Yönelik İftiralara Karşı Tek Yürek!

CHP’li 81 İl Başkanı: Gülşah Durbay’a Yönelik İftiralara Karşı Tek Yürek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 81 il başkanı, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a karşı yapılan iftiraları kınadıklarını açıkladı. Gülşah Durbay, genç yaşına rağmen partisi için verdiği mücadelelerle tanınan ve Manisa’nın zor ilçelerinden biri olan Şehzadeler’de başkan seçilmiş önemli bir siyasetçidir. Kadınların siyasette daha etkin rol alması gerektiğine inanan Durbay, Türkiye’de kadın haklarının savunulması konusundaki önemli bir figürdür.

Özellikle İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılmasının ardından kadına yönelik şiddet vakalarında artış yaşanmış; bu durumun genellikle politik bir saldırı olduğu vurgulanmıştır. Gülşah Durbay’ın yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen ona yapılan saldırıya karşı partisinin ve tüm milletin yanında olduklarını ifade etmişlerdir. Durbay’ın sağlık sorunları ve maruz kaldığı insanlık dışı saldırıya rağmen görevini sürdürdüğü belirtilmiştir.

Genel Başkanları Özgür Özel liderliğinde 31 Mart 2024 yerel seçimlerine giren Cumhuriyet Halk Partisi, 47 yıl aradan sonra Türkiye’nin birinci partisi olmuştur. Bu başarıda özellikle parti mensuplarının samimiyeti, mücadele azmi ve halk ile olan ilişkileri öne çıkmıştır. Partinin hedefi, ülkenin içinde bulunduğu zorluklardan kurtulması ve milletin iradesinin temsil edilmesidir.

Partiye ve Belediye Başkanına yapılan ahlaksız saldırıların ardında kişisel menfaatlerini düşünen zavallı kişilerin olduğu belirtilmiştir. Parti yöneticileri, cinsiyetçi zihniyetlere karşı taviz vermeden mücadele edeceklerini vurgulamışlardır. Genel Başkanlarına veya partililere yönelik her türlü saldırıya karşı sert bir şekilde tepki göstereceklerini ifade etmişlerdir.

Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak, her türlü saldırıya karşı tek vücut olarak mücadele edeceklerini ve halkın desteğiyle iktidar hedeflerine doğru ilerleyeceklerini belirtmişlerdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini mutlaka iktidara taşıyacaklarını ve hiçbir gücün bunu engelleyemeyeceğini vurgulamışlardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li 81 İl Başkanı: Gülşah Durbay’a Yönelik İftiralara Karşı Tek Yürek!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin