1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP’li Aday Silahlı Saldırıya Uğradı: Kayseri’de Büyük Şok!

CHP’li Aday Silahlı Saldırıya Uğradı: Kayseri’de Büyük Şok!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart seçimlerinde Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde CHP’den belediye meclis üyesi adayı olan Şerafettin Bahadır, akşam saatlerinde kızının yanında silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren kişilerin iddialara göre, Pınarbaşı’nın eski belediye başkanı MHP’li Menduh Uzunluoğlu’nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu ve yanındakiler olduğu öne sürüldü. Pınarbaşı ilçesindeki seçimin MHP’nin itirazı sonucu iptal edilmesinin ardından, ilçede seçim kurulu kararına göre 2 Haziran’da tekrar sandık kuruldu. Yenilenen seçimde CHP’li aday Deniz Yağan 6,783 oy alırken, MHP adayı Menduh Uzunoğlu 6,494 oy aldı. Şerafettin Bahadır’ın, seçim sonrası çalınan “Topal” adı verilen oyun havası, MHP adayı Menduh Uzunluoğlu’na karşı bir mesaj olarak yorumlandı.

Silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Şerafettin Bahadır’ın tedavisi yoğun bakımda devam ederken, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, bu saldırıyı kınadı ve Bahadır’a acil şifalar diledi. Genç, ANKA Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, saldırının faillerinin en kısa sürede yakalanıp adalet önüne çıkarılması için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini belirtti. Bahadır’ın yakınları ve CHP’liler, Kayseri Şehir Hastanesi’nde bir araya gelerek, Bahadır’ın son iki aydır tehdit edildiğini ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u suçladı.

Saldırganın gözaltına alındığını belirten Aşkın Genç, SÖZCÜ TV’de yaptığı açıklamada saldırganın yakalandığını duyurdu. Bu saldırıyla ilgili olarak adli işlemlerin başlatıldığını ve saldırganın adalet önünde hesap vereceğini vurguladı. Olayın ardından bölgede gerginlik yaşanırken, kaygı ve endişe dolu bir hava oluştu. Şerafettin Bahadır’a yapılan saldırı, Türkiye genelinde de yankı uyandırdı ve siyasi gerginliği artırdı. Bahadır’a geçmiş olsun dileklerini ileten birçok vatandaş, bu tür şiddet olaylarının siyasete zarar verdiğini ve demokrasiye gölge düşürdüğünü belirtti. Saldırıya ilişkin detaylı soruşturma devam ederken, olayın ardındaki nedenler ve motivasyonlar da merak konusu oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Aday Silahlı Saldırıya Uğradı: Kayseri’de Büyük Şok!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin