1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP’li Mansur Yavaş’tan Büyük Sürpriz: “Cumhurbaşkanlığına Aday Olacağım!”

CHP’li Mansur Yavaş’tan Büyük Sürpriz: “Cumhurbaşkanlığına Aday Olacağım!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı ilçesinde düzenlenen ‘Uluslararası Beypazarı Festivali’ne katıldı. Festivalde, CHP’deki adaylık krizi ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili konuşan Yavaş, sürpriz bir açıklama yaptı. Yavaş, ülkede böyle bir gündemin olmadığını belirtse de, partisi tarafından aday gösterilirse cumhurbaşkanlığına aday olacağını ve mutlaka kazanacaklarını söyledi.

Festivalde konuşan Mansur Yavaş, son günlerde yaşanan adaylık krizini ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarını ele aldı. Yavaş, “Ülkede şu anda böyle bir gündem yok. Ama partim aday gösterirse her yerde söylüyorum, elbette cumhurbaşkanlığına da aday olacağız ve mutlaka kazanacağız.” şeklinde konuştu.

27’ncisi düzenlenen ‘Uluslararası Beypazarı Festivali’ne katılan Mansur Yavaş, partisinin aday göstermesi durumunda cumhurbaşkanlığına aday olacağını belirtti. Bu açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Yavaş, kendine olan güvenini dile getirdi. Yavaş, “Partimizin aday göstermesi durumunda, mutlaka cumhurbaşkanlığına aday olacağız ve kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

Festivalde konuşan Mansur Yavaş’ın açıklamaları, CHP içerisindeki adaylık krizi ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda yeni bir perspektif sunmuş oldu. Yavaş’ın, partisinin desteğiyle cumhurbaşkanlığına aday olacağını açıklaması, siyasette yeni bir gündem oluşturabilecek nitelikteydi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı ilçesinde düzenlenen festivalde yaptığı konuşmada, CHP içerisindeki adaylık krizine ve Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yavaş, partisinin aday göstermesi durumunda cumhurbaşkanlığına aday olacağını ve kazanacaklarına inandığını belirtti.

Mansur Yavaş’ın festivalde yaptığı açıklama, CHP içerisindeki adaylık krizini ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki belirsizlikleri giderme yolunda önemli bir adım olarak görüldü. Yavaş’ın, partisinin desteğiyle cumhurbaşkanlığına aday olacağı yönündeki açıklamaları, siyasette yeni bir ivme kazanabilir ve gündemi belirleyebilir.

Yavaş’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı iddiası, önümüzdeki dönemde CHP içerisinde ve genel siyasette yeni tartışmaların ve gelişmelerin yaşanmasına neden olabilir. Mansur Yavaş’ın kesin ifadelerle belirttiği adaylık düşüncesi, yakın zamanda siyasi arenada önemli bir konu haline gelebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Mansur Yavaş’tan Büyük Sürpriz: “Cumhurbaşkanlığına Aday Olacağım!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin