1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP’li Milletvekillerinden Dikkat Çeken Tepki: “Ayağa Kalkılacak!”

CHP’li Milletvekillerinden Dikkat Çeken Tepki: “Ayağa Kalkılacak!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meclis’in yasama yılı açılışında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, normalleşme siyasetinin yansıması olarak AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ayakta karşıladı. CHP’den 57 üye “ayağa kalkılacak” mesajı sonrası Genel Kurul’a girmeme kararı aldı.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Meclis açılışı oturumunda Cumhurbaşkanı konuşma yapmak için kürsüye çıktığında bazı vekillerin ayağa kalması bazı vekillerin ise salon dışında kalarak ya da salonda ayağa kalkmayarak tepki göstermesine ilişkin şunları söyledi:

“Zaman zaman milletvekilleri arasında kimi konular üzerinde fikir ayrılıkları olabilir. Burada önemli olan iki nokta var. Birincisi; CHP bir bütündür, birlik halindedir ve bu karanlığı ülkenin üstünden yırtıp atmak için çalışmaktadır. Ortada bir grup kararı olmadığı için bu inisiyatif milletvekillerine bırakılmıştır, kendi takdirleridir. Buradan bir bölünmüşlük duygusu çıkartmayı insafsızlık olarak değerlendiririz.

CHP’li milletvekillerinin hepsi vatansever ve milletperverdir. CHP’li milletvekilleri her yönüyle bu ülkeye, bu topraklara aşkla bağlıdır ve bütün emeklerini de bu AKP karanlığını biran evvel yıkmak, ülkemizi aydınlık bir geleceğe kavuşturmak için gece gündüz çalışmaktadır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Milletvekillerinden Dikkat Çeken Tepki: “Ayağa Kalkılacak!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin