1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP’li Murat Emir: “Okullarımızı Pislik İçerisinde Bırakmayız”

CHP’li Murat Emir: “Okullarımızı Pislik İçerisinde Bırakmayız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Ankara’da bulunan 925 okulun Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne “Bana temizlik malzemesi ver” dediğini ve 276 okulun ise “Mümkünse gelin temizleyin, temizlik malzemesi verseniz bile bunu kullanacak temizlik görevlim yok” olduğunu belirtti. Emir, Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu duruma müdahale ettiğini ve 113 okulun baskı sonucu talebini geri çekmek zorunda kaldığını vurguladı.

“CHP’Lİ BELEDİYELER SORUNA SESSİZ KALAMAZDI”

Emir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, yeni eğitim ve öğretim yılının başladığını ancak okullardaki temizliğin yetersiz olduğunu söyledi. Emir, CHP’li belediyelerin müdahale ettiğini ve “Okulları siz temizleyemiyorsanız biz temizleriz. Biz yavrularımızı o kirli tuvaletlere mahkum etmeyiz” dediğini ifade etti. Emir, “Ankara rakamını veriyorum; 925 okul Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ‘Bana temizlik malzemesi ver’ diyor. 276 okul ise ‘Mümkünse gelin temizleyin, temizlik malzemesi verseniz bile bunu kullanacak temizlik görevlim yok’ diyor” dedi.

SİNAN ATEŞ AÇIKLAMASI 

Emir, eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi ile ilgili davayı değerlendirerek, “Ayşe Ateş bugün de söyledi, ‘Sinan Ateş’in katilleri yargılanmıyor.’ Orada tetiği çeken 2 tane torbacı yargılanıyor; ama o tetikçiyi azmettiren, saklayan, koruyan ve talimatı gönderenler bu dosyanın dışındalar. 17 kişinin dosyaları ayrıldı. Onlarla ilgili yurt dışı çıkış yasağı dışında işlem yapılmadı” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Murat Emir: “Okullarımızı Pislik İçerisinde Bırakmayız”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin