1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP’li Yankı Bağcıoğlu: TSK Personelinin Hakları İçin Çağrı!

CHP’li Yankı Bağcıoğlu: TSK Personelinin Hakları İçin Çağrı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri personeli için çağrıda bulundu. Bağcıoğlu, milli güvenliğin sağlanmasında önemli bir unsurların eğitimli, liyakatli, moral ve motivasyonu yüksek personel olduğunu belirtti. Ülkenin bekası ve milli menfaatlerin korunması için TSK personelinin mali ve özlük haklarının iyileştirilmesi gerektiğini vurguladı. Bu konuda hükümetlerin görevinin bu tedbirleri almak olduğunu ifade etti.

Bağcıoğlu, TSK personelinin 2-3 yılda bir atama almasından dolayı memleketlerinden uzakta görev yapmaları ve lojman, misafirhane gibi ihtiyaçları olduğunu belirtti. Yeni lojman ve misafirhanelerin inşa edilmesi, sosyal tesislerin bakım ve onarımları için ödenek ayrılması gerektiğini dile getirdi. Ayrıca uzman erbaşlar ve sözleşmeli erbaş ve erler için daha fazla gazino ve misafirhane açılmasını talep etti. Bağcıoğlu, personel maaşlarının iyileştirilmesi ve TSK personeli ile ailelerinin tamamlayıcı sağlık sigortasının devlet tarafından yaptırılması önerisinde bulundu.

Bu çağrıyla birlikte, TSK personelinin yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve motivasyonlarının artırılması amaçlanmaktadır. Bağcıoğlu’nun vurguladığı gibi, TSK personelinin fedakarca yerine getirdikleri görevler karşılığında hak ettikleri mali ve sosyal olanaklara kavuşmaları önemlidir. Bu durum, hem personelin kendisi hem de Türkiye’nin ulusal güvenliği açısından büyük bir öneme sahiptir.

Sonuç olarak, Yankı Bağcıoğlu’nun TSK personeli için yapmış olduğu çağrı, personelin yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve onlara verilen değerin artırılması amacıyla yapılmış önemli bir adımdır. Ülkenin güvenliği için fedakarca görev yapan askeri personelinin hak ettikleri imkanlara kavuşmaları, Türkiye’nin güvenliği ve istikrarı için büyük bir önem taşımaktadır. Bu nedenle, hükümetin gerekli adımları bir an önce atarak TSK personelinin taleplerini karşılaması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Yankı Bağcıoğlu: TSK Personelinin Hakları İçin Çağrı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin