1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP’nin Eğitim Maratonu İle Gündemdeki Sorunları Görmezden Gelemeyecek Başlık!

CHP’nin Eğitim Maratonu İle Gündemdeki Sorunları Görmezden Gelemeyecek Başlık!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin “Eğitim Maratonu” programı kapsamında gerçekleşen “Eğitim Buluşmaları” etkinlikleri devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş başkanlığındaki CHP heyeti, Adıyaman’a ziyaret gerçekleştirdi. Heyet, Adıyaman Vali Yardımcısı Ali Erdoğan ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Keleş ile görüştü. Özçağdaş, 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde yapılan açıklamada Adıyaman’daki eğitim sorunlarına dikkat çekti.

Özçağdaş, Adıyaman’da yıkılması gereken 111 ağır hasarlı okul bulunduğunu belirtirken, özellikle deprem sonrası hala yıkılmayan 2 bin binanın olduğunu vurguladı. Ayrıca konteynerlerde yaşayan öğrencilerin çalışma ortamı, internet erişimi, ulaşım ve beslenme gibi konularda zorluklar yaşadığını dile getirdi.

Hatay’da 210 okulun yıkıldığı ancak 18 ayın sonunda yaptırılan tek bir okul olmadığına dikkat çeken Özçağdaş’a AKP Hatay Milletvekili Kemal Karahan tarafından yanıt verilmişti. Özçağdaş, birleştirilmiş okul uygulamasına son verilmesi gerektiğini ve deprem bölgelerinde ücretli öğretmen yerine kadro verilmesi çağrısında bulunmuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’nin Eğitim Maratonu İle Gündemdeki Sorunları Görmezden Gelemeyecek Başlık!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin