1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP’nin Ekonomi Çalışmaları Hız Kazanıyor: Gölge Bakanlardan Yeni Proje!

CHP’nin Ekonomi Çalışmaları Hız Kazanıyor: Gölge Bakanlardan Yeni Proje!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’de yaşanan değişim sürecinden sonra Genel Başkan Özgür Özel, gölge bakanlıklar oluşturdu. Bu gölge bakanlar, kurdukları ekiplerle çalışmalar yürütmekteler. Özellikle ekonomi alanında faaliyet gösteren Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe’nin liderliğindeki CHP’nin ekonomi kurmayları, yeni bir çalışma başlatıyorlar.

Yeni yasama dönemi ile birlikte CHP kurmayları, Türkiye’yi il il dolaşarak yurttaşların sorunlarını yerinde dinleyecek ve çözüm önerilerini sunacaklar. Bu kapsamlı yurt gezileri için hazırlanan bir yol haritası üzerinde detaylı çalışmalar sürdürülmektedir. Ekonomi gezilerinde, vatandaşların geçim sıkıntıları dinlenecek ve meslek birlikleri ile odalar da ziyaret edilecektir.

CHP kaynaklarına göre, ekonomi gezileri sırasında vatandaşlara partinin iktidara geldiğinde ekonomi alanında neler yapmayı planladığı ve mevcut sorunlara yönelik çözüm önerileri anlatılacak. Bu gezi programları esnasında, partinin ekonomi politikaları hakkında bilgilendirme yapılacak ve vatandaşların katkıları beklenmektedir.

Özellikle Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe liderliğindeki ekonomi kurmayları, yurt gezilerinde ekonomi alanındaki sorunlara odaklanacak ve çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaşacaklar. Geziler sırasında ekonomi alanındaki uzmanlar da programlara eşlik edecek ve katkı sağlayacaklar.

CHP’nin ekonomi kurmayları, yurt gezileri sırasında vatandaşlara ekonomi alanında yapmayı planladıkları değişikliklerle ilgili bilgi verecekler ve vatandaşların görüşlerini alacaklar. Bu gezilerle amaçlanan, vatandaşların ekonomi konusundaki endişelerini ve beklentilerini öğrenmek ve çözüm önerilerini dile getirmek.

Sonuç olarak, CHP’nin ekonomi alanında faaliyet gösteren kurmayları, yeni yasama dönemi ile birlikte Türkiye’yi il il dolaşarak yurttaşların ekonomi konusundaki sorunlarını yerinde dinleyecek ve çözüm önerilerini paylaşacaklar. Yapılacak yurt gezileri ile vatandaşların ekonomiye ilişkin beklenti ve endişelerini anlamak ve çözüm yolları üzerine fikir alışverişi yapmak hedeflenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’nin Ekonomi Çalışmaları Hız Kazanıyor: Gölge Bakanlardan Yeni Proje!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin