1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP’nin Gebze’de Düzenlediği ‘Emek Mitingi’ne Katılan Özgür Özel’den Çarpıcı Açıklamalar!

CHP’nin Gebze’de Düzenlediği ‘Emek Mitingi’ne Katılan Özgür Özel’den Çarpıcı Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’nin Gebze ilçesinde düzenlediği ‘Emek Mitingi’ bugün Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşti. Mitinge genel merkez yöneticileri, belediye başkanları, milletvekilleri, il, ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Özgür Özel, iktidarın dikkatini çekmek için yapılan bu mitinglerin önemine vurgu yaparak, enflasyonun artması ve asgari ücrete yapılması gereken zam konusunda uyarılarda bulundu. Özel, hükümeti emekçilerin sesini duymaya ve haklarını verme konusunda uyardı.

Özgür Özel, gelir adaletsizliğine dikkat çekerek zengin ile fakir arasındaki uçurumu vurguladı. Türkiye’de en zengin yüzde 20’nin çoğunluğu varlıkların yüzde 81’ini alırken, en yoksul yüzde 20’nin sadece yüzde 0.5’ini aldığını belirtti. Bu adaletsizliğe karşı seslerini yükselterek mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı. Emeklilerin durumuna da değinen Özel, en düşük emekli maaşlarının yetersiz olduğunu ve en az 1,5 asgari ücrete kadar artırılması gerektiğini söyledi.

CHP lideri, çiftçilerin ve esnafların da yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Türkiye’nin tarım arazilerini kaybettiğini, çiftçi ve esnaf sayısının hızla azaldığını belirtti. Özel, gençlerin tarım yerine maaşlı işlere yönlendiklerini ve ülkenin tarım potansiyelinin tehlikeye girdiğine dikkat çekti. Ayrıca işsizlik, yüksek vergiler ve borçlar nedeniyle esnafların zor durumda olduğunu vurguladı.

Özgür Özel, hükümetin uygulamalarını eleştirerek, elektrik fiyatlarına yapılan yüzde 38’lik zamı kınadı. Enflasyonla mücadele adı altında uygulanan politikaların emekçilere zarar verdiğini belirtti. Özel, adaletsiz vergi politikalarını da eleştirerek vergi sisteminin yeniden düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

Son olarak, Özgür Özel, Türkiye’de adaleti ve geleceği sağlamak için halkın sesini yükseltmesi gerektiğini vurgulayarak mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Hükümetin uygulamalarına karşı durarak, emekçilerin haklarını almak için mücadele edeceklerini ve her platformda haklarını arayacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’nin Gebze’de Düzenlediği ‘Emek Mitingi’ne Katılan Özgür Özel’den Çarpıcı Açıklamalar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin