1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. CHP’nin Genç Suçlularla İlgili Meclis Araştırması Önerisi Reddedildi!

CHP’nin Genç Suçlularla İlgili Meclis Araştırması Önerisi Reddedildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, gençler arasındaki şiddet suçlarının arttığını belirterek, Meclis’in bu konuda bir araştırma açması gerektiğini söyledi. Ancak CHP’nin bu teklifi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. Uzun, suça bulaşan gençlerin nedenlerini araştırmak gerektiğini vurgulayarak, “Suç işleyen gençlerin önemli bir kısmı çocuk yaşta suça bulaşıyor. Eğitim, istihdam ve sosyal hizmetler konusunda ciddi sorunlar var” dedi.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar da yoksulluğun gençlerin suça karışmasında önemli bir faktör olduğunu belirtti. Kırkpınar, gençlerin suçluluğunun mağduru olduğunu da ifade ederek, “Gençler okuldan uzaklaşıyor ve suça bulaşıyor. Bu gençlerin yaşadığı ortam ve koşullar göz önüne alınmalı” şeklinde konuştu.

DEM Parti İstanbul Milletvekili Özgül Saki ise CHP’nin grup önerisinin kabul edilmemesine tepki göstererek, “Gençler arasındaki şiddet ve suç olayları artıyor. Bu sorunların çözümü için okulların ve gençlerin koşullarının düzeltilmesi gerekiyor” dedi. Saki, genç yaşta suça karışanların başta eğitim olmak üzere çeşitli sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’nin Genç Suçlularla İlgili Meclis Araştırması Önerisi Reddedildi!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin