1. Haberler
  2. Spor
  3. Christian Luyindama’dan Beklenmedik Açıklama: “Beni Rahatsız Etmiyor”

Christian Luyindama’dan Beklenmedik Açıklama: “Beni Rahatsız Etmiyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Christian Luyindama, Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra şu anda herhangi bir takımda görev almamaktadır. 2018-2019 sezonunda Belçika ekibi Standard Liege’den ayrılarak Galatasaray’a transfer olan Luyindama, Türkiye kariyerinde inişli-çıkışlı bir performans sergilemiştir. Sarı-kırmızılı takımda iyi bir başlangıç yapmasına rağmen yaşadığı sakatlık sonrası ritim tutturamayan Luyindama, önce Al Taawoun’a daha sonra da Antalyaspor’a kiralık olarak gönderilmiştir. Antalyaspor’dan Galatasaray’a dönen deneyimli stoper, istediği süre şansı bulamayınca Aralık 2023’te sarı-kırmızılı ekipten ayrılmıştır.

30 yaşındaki futbolcu, şu anda kulüpsüz durumda olmasına rağmen formunu korumak adına kondisyoner ile çalışmaya devam etmektedir. Konuyla ilgili Belçika basınına açıklamalarda bulunan Luyindama, kontratsız kalmasının kendisini rahatsız etmediğini belirtmiştir. Aynı durumu birçok oyuncunun yaşadığını ifade eden Luyindama, bir kulüp bulduğunda hazır olacağını vurgulamıştır.

Christian Luyindama, eski takımı Standard Liege’nin kendisiyle iletişime geçmesi durumunda geri dönüşe sıcak baktığını dile getirmiştir. Belgia basınına yaptığı açıklamada dönüş ihtimaline açık olduğunu belirten Luyindama, Standard Liege ile güzel anılarının olduğunu ve gerektiği takdirde geri dönebileceğini söylemiştir. Kariyerinde birçok değişiklik yaşayan ve çeşitli takımlarda forma giyen Luyindama, gelecekte hangi takımda oynayacağı konusunda net bir açıklama yapmamıştır.

Christian Luyindama’nın Galatasaray’dan ayrılmasının ardından futbol kariyerinde hangi yönde ilerleyeceği merak konusu olmaya devam etmektedir. Luyindama’nın kondisyonunu koruması ve bir sonraki takımı seçerken doğru kararı vermesi, geleceği açısından önemli bir faktör olacaktır. Futbolculuğuna devam etmek istediğini belirten Luyindama’nın, hangi ligde ve hangi takımda forma giyeceği ise zamanla netlik kazanacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Christian Luyindama’dan Beklenmedik Açıklama: “Beni Rahatsız Etmiyor”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin